Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Kusursuz Tatilin İlk Adımı Enterprise Araç Kiralamadan Geçiyor

Her şeyi daha da güzelleştiren, renklendiren, içinizde adeta cıvıl cıvıl bir enerjinin ortaya çıkmasına neden olan bahar sonunda geldi. Yazın, tatilin, güneşli günlerin habercisi bahar, tabii ki gezmenin de anlam bulduğu sıcacık günleri anımsatmaya başladı bile. Yoğun geçen iş hayatındaki çalışmaların kısa da olsa ara verildiği tatili, gezilerle planlamak en doğal hakkınız, seyahat konusunda da en büyük destekçiniz Enterprise. Her yere kolayca seyahat edebilmeniz için size istediğiniz aracı, istediğiniz zaman tahsis eder. Gitmek istediğiniz şehirler veya görmek istediğiniz güzellikler biriktiyse eğer ertelemeyin, vakit de bulduysanız bir tıkla ya da bir telefonla Enterprise araç kiralama hizmetinden yararlanın.




Enterprise Ayağınızı Yerden Keser

Dünyada 85 ülkede 9 bin ofisiyle araba kiralama alanında başarıyla hizmet veren Enterprise, Türkiye’nin birçok şehrinde bulunan 52 ofisiyle konforu ayağınıza getirir. Günlük araç kiralama konusunda akla ilk gelen soru firmanın güvenilirliği ve araçların kullanılabilirliği ancak Enterprise araç kiralama ile ilgili aklınıza takılan tüm sorularınıza kazanmış olduğu deneyimleriyle cevap verir. Müşteri memnuniyetine önem veren şirket, istediğiniz zaman istediğiniz marka modeli bulmanıza imkan tanır. Onlarca farklı otomobil modeli içinden manuel ya da otomatik vites veya benzinli yada dizel yakıt seçenekleriyle kendinize en uygun aracı seçmenizi sağlar. Havalimanlarında veya gideceğiniz şehrin merkezinde bulunan Enterprise araç kiralama ofisine kolayca ulaşabilir ister günler öncesinden isterse son anda bile iletişime geçip araç kiralayabilirsiniz. Telefon veya internet yoluyla erişim sağlayabileceğiniz Enterprise, cebinize uygun araç kiralama fiyatları ile seyahat planlarınızı kaçınılmaz kılar. Böylece gideceğiniz yerde ulaşımı hiç düşünmeden keyif dolu bir tatilin tadını çıkarabilirsiniz.

Enterprise Araç Kiralama İstanbul, İzmir, Ankara ve Sizin Gidebildiğiniz Her Yerde Sizinle!

Her yıl tatil planları aylar öncesinden planlanmaya başlar şüphesiz iple çekilen günlerdir fakat kendine ait otomobili olmayan kişiler rahat gezebilme konusunda kaygı yaşarken araçsız bir tatilin dinlenmenin aksine yorabileceği kanısındadırlar. Aracı olan kişiler ise uzun bir yolculuğun vereceği yorgunluğun farkında ve boşa geçecek olan bir günün zaman kaybettireceği düşüncesindedirler. Bu noktada araç kiralama şirketleri; bilinçli seyahat severlere en uygun koşulları sunar. Enterprise istediğiniz aracı ayağınıza kadar getirir. Örneğin; İstanbul'dan İzmir'e seyahat edeceksiniz. Kendi aracınız ile yol gözünüze uzun geldi ya da sizi çok yorabileceğini düşündünüz. Uçakla seyahat etmeyi tercih edebilirsiniz fakat İzmir'de de bazı noktalara gitmek durumundasınız ve orada da araca ihtiyacınız var. Enterprise araç kiralama İzmir'de de sizi yalnız bırakmaz. Hangi şehre giderseniz gidin Enterprise araç kiralama Ankara, İstanbul, Gaziantep, Diyarbakır ve aklınıza gelebilecek her konumda yüzlerce ofisiyle sizi bekler.




Aracım Yok Diye Tatil Planınızı Ertelemeyin

Yaz aylarının tadını en güzel öğrenciler, gençler çıkarıyor. Üniversitede kazanılan arkadaşlıklar, tatillerde kovalanan eğlence planları herkesi bir araya getiriyor. Bir festivalden diğerine, kamp gezileri hele de kalabalık olunca tadına doyulmaz ancak gençler de en büyük sorun arabayı ve yolculuk yapmayı sevmelerine rağmen henüz kendi araçlarının olmaması durumu oluyor. Malum ebeveynler de bir yere kadar yetişebiliyor. Yolculuğu sevip, aracı olmayanlar için de son derece alternatif olan araç kiralama yöntemi kalabalık grupların bile konforlu seyahat edebilmelerine olanak sağlıyor. Enterprise rent a car şirketi, içinde barındırdığı zengin araç filosu ile festivaller, kamp gezileri, deniz, kum, güneş planlarınızı suya düşmek yerine unutulmayacak bir yaz geçirmenizi mümkün kılıyor. Şimdi araç kiralama hizmeti için dilediğiniz lokasyondan dilediğiniz aracı seçebilirsiniz. Size düşen sadece online rezervasyon yapmak ya da Türkiye'nin neredeyse her noktasına ulaşan Enterprise araç kiralama ofisleri ile iletişime geçmek. Kişiye özel hizmet vermenin yanı sıra kurumlarla da gerçekleştirilen anlaşmalar araç kiralama konusunda da Enterprise'ı ziyaret edebilirsiniz. Çeşitli firmalarla yapılan işbirlikleri sonucu özel indirim ya da kampanyalar sayesinde araç kiralama hizmetini en uygun fiyatlara Enterprise güvencesiyle alabilirsiniz.


İlk yayın tarihi; 25.06.2019 18:11

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..