Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Iveco S- Way; Magirus, Fit Cab, Dizel, LNG

Yeni S- Way, 9, 11, 13 litrelik dizel ve doğal gazlı motorlarla yepyeni bir kabin,  mükemmel yakıt verimliliği, en yeni teknolojiler ve sportmenliği buluşturuyor!Evet, sportmenlik derken sürücülerin, zinde ve fit kalabilmeleri için ne gerekiyorsa araca eklenmiş. Ve, ortaya S-Way Fit Cab çıkmış.





Yeni araçta, dizel motorlar 300 ile 570, LNG versiyonlarda ise 270 ile 460 beygir aralığında bulunuyor.





İtalyan devi yeni aracında 4 farklı kabine ve  farklı donanımlara yer vermiş.Bunların içinde Iveco markalalarından Magirus'un yer aldığı Iveco Magirus ve Fit Cab dikkat çekici..






S-Way, mevcut modellerinden Stralis'e göre  % 4 daha tasarruflu olup yeni direksiyon, konforlu kabini, buzdolabı, mikro dalga fırını, geniş ve rahat koltuklarıyla sürücülere evinin rahatlığını yaşatmak istiyor..


Volkswagen, Fabrikayı Türkiye Yerine Suudi Arabistan'a mı kuracak?






Aracın önündeki yere yatay çizgili ızgara diğer markalara gönderme yapsa da yeni S - Way; gözler alışınca, daha farklı ve güzel görünüyor.






Fit Cab'a gelirsek, sürüücülerin formda kalmaları için aracın içi ve dışı, bir takım 
yeniliklerle / ekipmanlarla spor salonuna dönüşmüş durumda.


Yeni BMW X6







Daha iyi bir yaşam alanı,  daha iyi çalışma alanı,  daha sportif ve  rahat kafa için; yeni Iveco S- Way güzel bir seçenek.





Toyota, Hibrite, Elektrikten Sonra Güneşi Ekledi..Yeni Toyota Prius PHEV, Dururken de Güneşten Enerji Alacak



Kaynak; https://www.iveco.com
Detaylı yorumlar için; http://haber.magazinulasim.com/yeni-iveco-s-way-6894.html
http://magazinulasim.com/Konu-iveco-yeni-s-way.html

3 yorum:

  1. İveco, scania ya özenmiş. Önceki ivecolara hiç benzemiyor. Ancam ben çok beğendim iyi olmuş. Bizim BMC tuğra yalan oldu. Ses soluk çıkmıyor. Temmuz, ağustos gibi seri üretim başlayacak diyorlardı ancak ses soluk çıkmadı şimdiye kadar?

    YanıtlaSil
  2. Yeni S-Way, göz alışınca daha farklı duruyor. Aracın önündeki yatay çizgiler ve kapının yanındaki küçük cam bölümü; DAF, Scania ve Volvo'yu hatırlatıyor. Ford F-Max bu konuda bu 3 markaya çok yakın!Tuğra ise daha kendine has görünüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BMC Tuğra yı Scania ya benzetiyorladı. Şu anda BMC Tuğra daha orijinal duruyor. Bir an önce seri üretime geçebilseler keşke.

      Sil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..