Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

GAZ Group; 10 yeni modelinden oluşan hafif ticari araçlar, orta hizmet kamyonları, otobüsleri COMTRANS 2019 Fuarı'nda sergiledi

Türkiye'de Gazelle Next modelini üretip satışa sunan Rusya'nın ve dünyanın önde gelen markalarından GAZ, 10 yeni modelini Moskova’da görücüye çıkardı 
COMTRANS 2019 fuarında GAZ Group hafif ticari araçlar, orta hizmet kamyonları, otobüsler ve aktarma organları tüketicilerin beğenisine sunuldu. 10 yeni model Ticari araç ve otobüs bu fuarda görücüye çıktı.





Fuarda tanıtılan en önemli yeni ürün, orijinal GAZelle markasının 25. yılını kutladığı yılda, Gorky Otomobil Fabrikası mühendisleri tarafından geliştirilen yeni hafif ticari araç GAZelle NN oldu. 






GAZelle NN’de yok yok
GAZelle NN'de 30'dan fazla sürücü asistan sistemi, daha fazla konfor, daha düşük sahip olma maliyeti bulunuyor. Geleceğin teknolojisine sahip bu araç önümüzdeki on yıl içerisinde GAZ serisinin geliştirilmesine temel olacak. 5 kamera, 8 ultrasonik sensör, 3 radar, 360 derecelik görünürlük, kör noktaların izlenmesi, trafik işaretlerinin tanınması, trafik sinyalleri, hava koşulları ve aydınlatma seviyesi gibi datalar aracın ana bilgisayarı tarafından işlenerek kullanıcıya yardımcı olacaklar.




3 - 7 Eylül tarihleri ​​arasında ziyaret edilen fuara bu yıl ilk kez GAZ Türkiye bayileri katıldı.
GAZ Türkiye Genel Müdürü Cengiz Yüksel ve Bayi Ağı & Satış Direktörü Eray Gazioğulları ile birlikte fuarı gezen bayiler GAZ ürünlerinin kalitesinden etkilendiklerini, böyle güçlü bir markaya Türkiye’de hizmet ettikleri için gururlu olduklarını ifade ettiler.






Aynı zamanda Nijniy Novgorod üretim tesislerini de gezme fırsatı bulan bayiler GAZ ürünlerini ve üretim faaliyetlerini yakından tanıma şansına ve tüm araçları özel test parkurunda test etme imkanına sahip oldu.


GAZ Türkiye Genel Müdürü Cengiz Yüksel “Bu tip seyahatleri önümüzdeki dönemde de tekrarlamak istiyoruz” dedi.






2018 yılında ki bir habere göre Ural, PAZ, GAZ gibi markalara sahip Gaz Grup, Türkiye de kamyon ve otobüste satmak istiyor..Bu gerçekleşir mi yada ne zaman gerçekleşir bunu yaşayıp göreceğiz..

Kaynak; Basın Bülteni
http://www.turkrus.com/608814-rus-gaz-grubu-turkiyede-istirak-aciyor-hangi-modeller-satisa-cikacak-xh.aspx

7 yorum:

  1. Umarım BMC de şu tarz bir Minibüs yapar. Megastardan daha iyi bir araç yaparlar umarım.

    YanıtlaSil
  2. Bu tarz bir araç imal edecek ancak 2020 den sonra sanırım.İzmir'deki fabrika şu anda savunma araçlarına Tuğra 8x8 tank taşıyıcı dahil odaklanmış durumda.2020 den sonra yenilenen İzmir fabrikası rayına oturaacak ve hatta Tulga nın üretimi başlayacak.tahminim Tuğra'nın sivil araçları yine piyasaya verilmesi zaman alabilir! Az sayıda satış yapılmış durumda!
    GAZ Next, aslında bir önceki Sprinter'in üzerine imal edilmiş bir araç..

    YanıtlaSil
  3. Sprinter üzerine imal edilmiş derken Mercedes mi?

    YanıtlaSil
  4. Evet Mercedes işbirliğiyle Next ortaya çıkmıştı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BMC de böyle bir işbirliği yapsa? Next tarzı bir minibüs yapılabilir bence.
      Her şeyi de BMC den bekliyoruz ancak bunları yapabilmeye en yakın onları görüyorum. Tümosan traktör ve motor alanından çıkmaya pek niyeti yok. Yıllar önce kamyonet yapacak diyorlardı. Askeri alana girmeyi daha karlı buldular. Pusat ortaya çıktı

      Sil
    2. Aslında Tümosan, traktör ve motor dışında da etkin olmak istiyor;
      Forklift ve farklı tarım aletleri imal ediyor.Savunma araçları ve yeni motorlar üzerinde çalışıyor.
      Tank taşıyıcı üzerinde çalışıyor diye biliyoruz.
      Bir ara Avrupalı bir demiryolu firmasıyla anlaşma yaptı.
      50 beygirden küçük traktörler yakında yolda..

      Sil
  5. Pusat daha prototip.BMC kendi başına Sprinter tarzı araç üretebilir ama maliyet ve zaman açısından bir işbrliği görme şansımız olabişilir!
    Şu an hala üretilen BMC EFE acayip şekilde Mercedes Benz Unimog a benziyor.
    Yıllar önceki BMC MD Serisi yine Mercedes Benz MB100 Serisi ne çok benziyordu.
    Acaba işbirliği miydi yoksa bu araçlar örnek alınarakmı üretildiler bilmiyoruz!

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..