Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Hyundai Motors Frankfurt Motor Show'da 45 EV Konseptini Açıkladı

Hyundai'nin en yeni konsepti, markanın geleceğin elektrikli araçlarını gözler önüne seriyor.45 adlı bu yeni tasarım konsepti, Hyundai'nin tarihinin en ikonik araçlarından biri olan Pony Coupe Concept'e saygı duyuyor!45 EV Konsepti, elektrifikasyon ve otonom teknolojiler çağındaki araç içi deneyimini yansıtıyor.




45, mobilitenin geleceği için tüketici yaşam tarzı markası oluşturmak için geçmişten duygusal bağlantılar uyandırarak Hyundai için yeni bir döneme işaret ediyor





Mirasına  saygı duyarak geleceğe dönük bir düşünceyle 45, Hyundai'nin elektrifikasyon, otonom teknolojiler ve akıllı tasarıma odaklanan otomotiv tasarımında yeni bir dönem başlatıyor.  45 yıllık bir ikon olan Hyundai Pony Coupe Concept ile yarının kendi kendini süren araçlar için tamamen yeni bir otomobil içi deneyimini tanıtmak için Konsept 45 ortaya çıkıyor.





Konsept 45'in çarpıcı dış stili,  Hyundai'nin tasarım DNA'sıyla beraber 1974 Pony Coupe Concept'ten ilham alıyor. 45'in ikonik karakteri, monokok tarzı gövdesi, 1920'lerden gelen uçaklardan esinlenilen aerodinamik ve hafif tasarımı ile tanımlanmakta. Otomobilin adı ayrıca ön ve arka kısımdaki 45 derecelik açılara sahip ve gelecekteki EV modellerinin tasarım yönünü daha da öne çıkaran elmas şeklindeki bir silueti oluşturuyor.





45, konseptin kendine özgü kafes radyatör ızgarasını bir 'kinetik küp lamba' tasarımı ile yeniden yorumluyor. Kinetik küp  ikonik lamba, aynı zamanda en yeni teknolojileri uygularken, Hyundai'nin aydınlatma mimarisini bir sonraki seviyeye taşıyor, bu da insanların aracı anında uzaktan tanımalarını sağlıyor.





İlerici bir elektrikli otomobil olarak, 45'in tasarımında yeni teknolojiler görülebilir. Kapının dibinde, uzun mesafeli akü özelliğini vurgulanırken aktif LED ışıkları sayesinde sürücüler arabaya binmeden önce ne kadar süre kullanabileceklerini sezgisel olarak biliyorlar. Bu düşünceli unsurlar, ilk kez EV deneyimi yaşayan kullanıcılar için tasarlanmıştır.





Araçta bulunan Kamera İzleme Sistemi (CMS),  otonom sistem uygulamalarıyla Hyundai’nin açık mimarisini diğer teknolojiler gibi Hyundai modellerini donatacak.





45, Hyundai'nin tasarım ve fonksiyonun kişiselleştirilmesini vurgulayarak gelecekteki mobilite stratejisini içeriyor. Gelecekteki hareketliliğin yeni çağı açıldığında, Hyundai araç içi deneyimini kendi kendini süren bir araçta yeniden tasarlıyor. 




İç mekan, bir dizi yolcu yaşam tarzı talebini karşılamak için dönüşüm yapabilen eşsiz bir yaşam alanı haline geliyor.




Yolcular için araç, şezlong tarzı arka koltuklar ve diğer yolcularla yüzleşmek için dönebilecek ön koltuklar ile rahat ve ortak bir ortam sunar. Tasarım ve teknolojiyi daha ileriye iten ön koltuktaki yolcular, projeksiyon ışını arayüzü ile bilgi-eğlence sistemiyle etkileşime girebilirler. 





Bu, tek bir merkezi dokunmatik ekranı, gösterge panelinin içine entegre edilmiş bir dizi ekran ve işlevle değiştirir.





Tam elektrikli güç aktarma sistemi, kabininin altına yerleştirilmiş aküler ve motorlarla  maksimize ediliyor.






Kaynak; www.Hyundai.com
https://www.hyundai.news
www.hyundai.de

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..