Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Kompakt Sınıfın En Yenisi BMW 1 Serisi, 233 bin 800 TL ile Türkiye'de

Önden çekişli, 3 silindirli  1500 cc hacimli dizel ve benzinli motorlar, 7 ileri Steptronik otomatik vites ve  380 litre bagajla yeni 1 Serisi BMW'ler artık Türkiye yollarında...
 Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu BMW, kompakt sınıftaki en sportif temsilcisi Yeni BMW 1 Serisi Türkiye’de satışa sunuldu.





 1.5 litre hacminde 3 silindirli dizel ve benzinli motor seçeneklerine sahip olan Yeni BMW 1 Serisi, her iki versiyonda da Sportline ve M sport olmak üzere iki farklı tasarım ve ilave olarak Executive donanım paketi ile tercih edilebiliyor.





 7 ileri Steptronik otomatik şanzımanın tüm motor ve donanım seçeneklerinde standart olarak sunulduğu üçüncü nesil BMW 1 Serisi, 233 bin 800 TL’den başlayan fiyatlarla yollarla buluşuyor. Birinci ve ikinci jenerasyonları ile bugüne kadar 2.4 milyon adetten fazla üretilen Yeni BMW 1 Serisi, kompakt sınıfta benzeri görülmemişbir dinamik sürüş karakteri sergiliyor. BMW’nin genlerinde yer alan tüm temel sürüş dinamiği bileşenlerinin ve kontrol sistemlerinin entegrasyonu, Yeni BMW 1 Serisi'nin her koşulda üstün yol tutuş kabiliyeti sunmasını sağlıyor. 




Önden çekişli sürüş mimarisi.
BMW Group’un önden çekişli otomobiller konusunda uzun yıllardır edindiği tecrübeyi son 5 yılda geliştirdiği en yeni BMW önden çekişli sürüş mimarisiyle aktardığı son otomobil olan Yeni BMW 1 Serisi, bu sayede boyutlarında küçük farklılıklar olmasına rağmen, öncüsüne göre çok daha fazla yaşam alanı sunuyor. Yeni BMW 1 Serisi, öncüsünden on milimetre daha kısa olmasına rağmen 34 milimetre daha geniş ve 13 milimetre daha yüksek tasarlandı. Arka koltuktaki yolcular için diz mesafesi36 milimetre baş mesafesi ise 19 milimetre arttı. Bagaj bölümüne artık çok daha kolay bir şekilde erişim sağlanırken, hacmi de 20 litre artışla 380 litreye ulaştı. Elektrikli bagaj kapağına da ilk kez opsiyonel donanımlar arasında yer veren Yeni BMW 1 Serisi’nin arka koltukları yatırıldığı takdirde bagaj hacmi 1.200 litreye kadar çıkıyor. 




Böbrekler birleşti.
BMW’nin ikonik böbrek tasarımlı ön ızgarası da BMW 1 Serisi’nde ilk kez yeni jenerasyonda birleşiyor. Yeni 1 Serisi’nde çok daha büyük ve tek bir parça gibi algılanacak şekilde tasarlanan ön ızgara, BMW’nin yeni tasarım yorumunu yansıtıyor. Yepyeni BMW 1 Serisi'nin köpekbalığı burnu, yükselen omuz çizgisi ve geleneksel Hofmeister kıvrımının C sütununda yükselen ince pencere çizgisi dikkat çekiyor. 


Yeni Aston Martin DBS GT Zagato; 760 Beygir, Twin-Turbo V12, 5200 cc


İç mekânda yeni standartlar.
İç mekân kalitesini en üst seviyeye çıkaran Yeni BMW 1 Serisi'nde, ilk kez elektrikli panoramik cam tavan seçeneği de sunuluyor. Yüksek kaliteli malzemeler ve yenilikçi detayların buluştuğu geniş iç mekâna ferahlık hissi katan panoramik cam tavanın yanı sıra, aydınlatmalı iç mekan kaplamaları da Yeni BMW 1 Serisi’nin premium hissini artırıyor. LED aydınlatmalar, altı farklı renk seçeneği ile yarı saydam efektler oluşturarak iç mekândaki atmosferi değiştirmeye yardımcı oluyor. Isıtma ve iklim fonksiyonları için gruplandırılmış kontrol düğmeleri ve çeşitli sürüş fonksiyonları, kullanım kolaylığı sağlarken, akıllı telefonlar için Kablosuz Şarj seçeneğine sahip fonksiyonel saklama gözü gibi ilkleri ek konfor ve kolaylık sağlıyor. 

Benzinli ve dizel EfficientDynamics motor seçenekleri.
Yeni BMW 1 Serisi biri benzinli diğeri dizel olmak üzere 3 silindirli iki farklı motor seçeneğine sahip. BMW EfficientDynamics ailesinin en son üyeleri olan bu verimli motorların ilkini 116 bg güç üreten 116d oluşturuyor. 0’dan 100’e 10.1 saniyede ulaşan otomobil 270 Nm tork sağlıyor ve 4.6 litreye kadar düşen karma yakıt tüketimine sahip. 1.5 litre hacmindeki benzinli motor seçeneği ise 5.9 litreye kadar inen karma yakıt tüketimi ile 140 bg güç ve 220 Nm üreterek 0’dan 100’e 8.5 saniyede ulaşıyor. Tüm motor seçeneklerinde 7 ileri vitesli çift kavramalı Steptronic şanzıman standart olarak sunuluyor. Ayrıca özel sipariş üzerine Türkiye’ye getirilebilecek BMW’nin en yeni dört çeker sistemine sahip benzinli M135i xDrive modeli, 306 bg motor gücü ve ürettiği 450 Nm tork ile Yeni BMW 1 Serisi’nde performans tutkunlarına benzersiz bir sürüş keyfi sunuyor.


Yeni Renault Kwid 0,8 / 1.0 Litre


Üst sınıftan gelen güvenlik sistemleri.
Yenilikçi sürüş destek sistemleri Yeni BMW 1 Serisi ile kompakt sınıfta ilk kez sunuluyor. Söz konusu sisteme bağlı olarak, radar ve ultrasonik sensörler tarafından toplanan kamera görüntüleri ve veriler, aracın çevresini izlemek ve sürücüyü tehlikelere karşı uyarmak veya doğru frenleme ve yönlendirme ile kaza riskini en aza indirmek için kullanılıyor. Standart donanım kapsamında yer alan güvenlik sistemi, sürücüyü bisikletlilerin mevcudiyeti konusunda uyarırken, şehir içinde fren fonksiyonlu çarpışma ve yaya uyarı sistemini de içeriyor. Ayrıca 70 ila 210 km / s arasında çalışan aktif şerit dönüşlerine sahip Şeritten Ayrılma Uyarısı, Şerit Değiştirme Uyarısı, Arka Çarpışma Uyarısı ve Çapraz Trafik Uyarısı özelliklerine sahip Sürüş Asistanı, Yeni BMW 1 Serisinde standart olarak sunuluyor.

Geri Gidiş Asistanı da Standart Donanımda.
Yeni BMW 1 Serisi’nde Park Mesafe Kontrolü (PDC), geri görüş kamerası ve yola paralel alanlara otomatik olarak park edilmesini ve paralel park yerlerinden otomatik manevra yapılarak çıkılmasını sağlayan Park Asistanı da standart donanım kapsamında yer alacak. Ayrıca ilk kez Yeni BMW 3 Serisi’nde tanıtılan ‘Geri Gidiş Asistanı’ da Yeni BMW 1 Serisi’ndestandart olarak sunulacak. Direksiyon hareketlerini kaydeden geri gidiş asistanı, daha sonra aracı 50 metre boyunca sürücünün müdahalesine gerek duymadan sıkışık ya da karmaşık alanlardan kolaylıkla çıkarabiliyor. 



Yanmar ve Solis Ortaklığı'nın İzmir'deki Traktör Fabrikası Faaliyete Geçti

45 yorum:

  1. Önden cekis, cift kavrama, kurbaga surat tasarim.

    YanıtlaSil
  2. Merhum 1 serisi ruhuna el faaaaaaağğ´tihaah

    YanıtlaSil
  3. C segmenti bir arabaya 235k fiyat bicilecek kadar zengin bir milletiz elhamdulillah. Kiskananlar catlasin.

    YanıtlaSil
  4. 211.000TL'den başlıyor. Kampanya yapmışlar. BMW sitesinde var. 7 senelik Golf mü yoksa yeni BMW 1vmi? :D Fiyatlar pahalı ancak, alacak olsam BMW tercihim olurdu, bu şartları baz aldığımızda.

    YanıtlaSil
  5. Yeni BMW 116d First Edition M Sport dizel Executive Donanım Paketi için fiyat alan oldu mu ?

    YanıtlaSil
  6. 2015 yılında Mercedes C180 AMG fiyatı 130bin TLydi. Bense enayi gibi 55bine corolla almıştım. Ah şimdiki aklım olacak, ahhh ahhh....

    YanıtlaSil
  7. evet bir aracın yeni kasası ile nasıl içine edilir burada görebiliriz

    YanıtlaSil
  8. MErcedes A serisinin AMG içi dışı bunu çarpar. Hele iç kısmı var yaa offf.

    YanıtlaSil
  9. araba çok güzel olmuş. beğenmeyenler bir nöroloji uzmanına görünsün.

    YanıtlaSil
  10. Vay babanun kemüüüne

    YanıtlaSil
  11. 235 liram olsaydı qasqai alırdım...

    YanıtlaSil
  12. Kredi çeker bir şekilde alır bizim zenginler yahu dert etmeyin

    YanıtlaSil
  13. Araç fiyatlarının geldiği yere bak! Soran olursa enflasyon %9 dersiniz. Nasıl olsa inanırlar. İnanmayana da "hayinnn" dersiniz.

    YanıtlaSil
  14. önden çekiş yaptın bizi kaybettin artık sende herkes gibisin...

    YanıtlaSil
  15. Bayiler 209bin TL veriyor. Kapış kapış alanın elinde kalıyor.

    YanıtlaSil
  16. Mercedes A serisi varken amatör eglendirir BMW 1.

    YanıtlaSil
  17. Mercedes A-Serisi bunun içinden geçer. Mercedes A-Serisi belki bundan bir tık daha pahalı olabilir ama Mercedes varken asla bunu almam. Önceki kasa gitmiş yerine ne oldu belirsiz bir ucube gelmiş. Önceki kasa çok daha oturaklı bu ise Egea-Focus karması gibi birşey olmuş BMW'ye hiç yakışmamış. Önceki kasası nerde bu nerde

    YanıtlaSil
  18. bu araç bu kadar etmez , ülke ne hale geldi

    YanıtlaSil
  19. fiyata şaşıran arakadaşlar siz hiç clio nun en dolu fiyatına baktınız mı? 155 bin tl

    YanıtlaSil
  20. biz aslında cehennemdeyiz hala anlamadınızmı? ortadoğu bölgesi önceki yaşamımızda işlediğimiz günahları yaşamamız için yaratıldı

    YanıtlaSil
  21. önden çekişli bmw.aman tanrım.

    YanıtlaSil
  22. Şimdi soruyorum yüzlerce yıllık insanlık tarihinde ne günah işledik te bugünleri gördük bu sisteme denk geldik şu halimize bak gene halimize şükür de bu kadarda KISIRLAŞTIRILMAK olmadı be ...

    YanıtlaSil
  23. A, Golf ve A3 varken bu kırpılmış BMW’ye sıra gelmez.

    YanıtlaSil
  24. fiyat gereğinden çok fazla, ama adamların da suçu yok

    YanıtlaSil
  25. A serisi de benzer fiyatlarda, Lİste fiyatına bakarsak Highline Golf Dizel dsg nin fiyatı 232bin tl, 1 serisi First edition msport 269 bin tl, a180 amg 289 bin tl. Yapılacak indirimlerin boyutu önemli burada eğer golf 180 lere çekebiliyorsa fiyatını eski kasa olsa da premium marka olmasa da zaten aralarından sıyrılır ama şu halde bir yanda premium markanın kompakt modelinin yeni kasası diğer tarafta kasa değişimine yakın olan orta sınıf bir markanın kompakt modeli aralarında %17 fiyat farkı mevcut. Almanyada konfigüre edince golf ile 1 serisi msport ve highline pakette %12 lik farkla satılıyor ve oradaki golf 2.0 tdi 150 ps. Bizde fiyatlar vergiler fazla olduğu için aradaki fark göze çok batıyor.

    YanıtlaSil
  26. Her arabaya ve her fiyata alıştığımız gibi, buna da alışacağız.

    YanıtlaSil
  27. zotacing1 hf.
    Dizel-benzin farkı gayet iyi. Gizli kâr marjı var elbette ama 12.000TL küsür fark varken, benzinli alanlara Allah sabır versin şimdiden. Maksimum 2 sene de çıkarılır o fark zaten.

    Yine de fiyatı saçma, 2016 Temmuz'da 320iED 40. yıl paketi banka faizi dahil 160.000TL'ye satılıyordu.

    C segment bir araca bu paralar verilmez, ikinci el 3-4 yaşında E segment araba alınır bu paralara.

    YanıtlaSil
  28. Galba bu gidişle çoğunluk ford focus ve peugeot 308 alacak. Arkadan itil gitmiş ona rağmen fiyat şişmiş

    YanıtlaSil
  29. Biraz pahalı değilmi

    YanıtlaSil
  30. Bmw, mercedes, audi, vw gibi markaların fiyat listeleri çok tutarsız. Çok da kaale almamak lazım. Bayiiye gidiyorsun alakasız fiyat alıyorsun.

    YanıtlaSil
  31. Videolarda MPV gibi duruyordu. Yeni 1 serisi değil de yeni 2 serisi active tourer gibi olmuş. Keşke arkadan çekiş olarak kalsaydı ama müşterilerin çoğu bunu önemsemiyor bile.

    YanıtlaSil
  32. Kompakt sınıf araç alacak olsam galiba yeni Golf harici araç bakmazdım açıkçası. Ikinci elde de arkadan itişli zf'li F20 tercihim olurdu.

    YanıtlaSil
  33. Premium markalar hikaye bu sınıfta.

    YanıtlaSil
  34. O parayla öküz alırık :)

    YanıtlaSil
  35. Ön taraftan çok şapşal bir görüntüsü bakır dikiz aynamdan bu aracı görsem gülerim 😂

    YanıtlaSil
  36. Beş para etmez. 10 sene önceki 1 serisi daha çekici

    YanıtlaSil
  37. plaka okutacak A200 varken 5 kuruş vermem bu sahte bmw ye.

    YanıtlaSil
  38. A serisi karşısında bi arkadan itiş olma avantajı vardı artık oda yok. Premium HB sınıfında Mercedes A ve Audi A3 tasarım ve motor seçeneği olarak daha iyiler bence.

    YanıtlaSil
  39. Böyle bi para yok ama farzedelim ki var kafamdan büyük ön ızgarasıyla ırzına geçilmiş bu bmw yi mümkün değil almazdım. Beynine gözünün bebeğine şeyettiğimin tasarımcısı parası olup alacak kimbilir kaç kişiyi soğuttu markadan

    YanıtlaSil
  40. İğrenç olmuş. Nerede o 2006'lardaki E87 kasalar...

    YanıtlaSil
  41. ZF8 şanzıman bırakılı mı yahu.

    YanıtlaSil
  42. 211.000TL'den başlıyor. Kampanya yapmışlar. BMW sitesinde var. 7 senelik Golf mü yoksa yeni BMW 1vmi? :D Fiyatlar pahalı ancak, alacak olsam BMW tercihim olurdu, bu şartları baz aldığımızda.

    YanıtlaSil
  43. Bi kaç sene önce 73 bin e almayanı dövüyorlardı, google sayfası açılmıyordu, her yerde reklamı çıkıyordu!

    YanıtlaSil
  44. Yuhh!

    1 serisi BMW nin en alt segment modeli değil mi nasıl 250 bin TL olabilir !!

    Gerçekten benim aklım almıyor Almanya'da işçilerin bile binmedigi bir araç bizde dünyanın parası .

    5 serisi falan değil 1 serisi bu ya yalnızca 1 .

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..