Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni YET 610

YET 610; 19 beygirden 22 beygire kadar dört farklı motor paketi bulunan, 4 tekerlekten çekişe uygun yapısıyla, senkromeçli şanzımanıyla, yol ve arazi seçenekleriyle, römorklu kullanıldığında da  bir çok görevin üstesinde gelebilen atom karınca misali bir araç!





LED lambaları ve motor kaputu tasarımıyla da ilgi çekici.YET 610, Yağmur Tarım tarafından imal edilirken Yağmur Traktör adlı kardeş firma ise adından anlaşılacağı üzere Düzce'de traktör üretimine devam ediyor.






Yağmur Tarım, Türkiye'ni en büyük el traktörü imal eden şirketi olduğu gibi en büyük çapalama makinası imalatçısı konumunda bulunuyor.





Yağmur YET 610 modeli araçların fiyatı gücüne göre 18.750 TL ile 29.500 TL arasında değişiyor..





Bu arada, Yağmur Tarım'ın internet sitesinden bir fuarda sergilenen mavi renkli belden kırmalı bahçe traktörü dikkat çekici görünüyor.Üzerinde Yağmur Agrifax yazıyor ancak teknik özellikleri ve yerli olup olmadığıyla ilgili bir bilgiye rastlayamadık.





Kaynak; Kaynak; https://www.facebook.com/yagmurtar
https://www.yagmur.com/
https://www.yagmur.com/konya-tarim-fuari-2018/
https://www.youtube.com/channel/UCL-N6pRnPlxSPHDmMXPA3Ww/

2 yorum:

  1. Kabin sistemi ile üstünü örtemiyorlar mı acaba? Bunları daha çok köylerde kullanıyorlar. Kapalı olabilse yağmurdan da etkilenmezlerdi.

    YanıtlaSil
  2. araştırdığım kadar ile yağmur tarımdan aldığım bilgiye göre yağmur yet610 sh 22 hp almak için görüştüm reklamlarda tanıtımlarda hep yerli üretim diye bahsediliyor motorun kendisi eski olan italtan mı yoksa kendimiz mi üretiyoruz diye sordum orjınal ıtalyan olanlar çok ama çok iyi makinalar yağmur tarımdan aldığım cevap motor italyan üretimi daha gelmiyor türkiyede ise sadece motor harici aksamlar üretiliyor ve motorun üretim yeri her zamanki gibi ÇİN ama bunu reklamlarında belirtmiyorlar ve bunun için hakaret ettiler neden açıklamıyorsunuz dediğim de beni eğitim seviyem ile aşağaladılar bu üründen alamazsınız müşteri reddetme hakkına sahibiz gibi kelimeler kullandılar yani demem o ki ne kadar bilinçli bir tüketici olur sorarsan araştırırsan seni kimseyi bilgilendirmesin diye hakaret edip engellemeye çalışıyorlar yağmur tarım böyle bir firma ..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..