Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Temsa'dan ikinci kamuoyu duyurusu

KAMUOYUNA ÖNEMLE DUYURULUR  21.12.2019
50 yılı aşkın bir süredir Türk mühendisleri ve çalışanları ile geliştirdiği Türkiye’ ye ait ilk ve tek yolcu otobüsünü üreten, ihracatı ile bir dünya markası olmuş, Pazar lideri şirketi TEMSA Ulaşım Araçları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin kamu menfaatini de yakından ilgilendiren son durumu hakkında kamuoyunu aydınlatmak amacıyla bu basın açıklaması yapılmaktadır.

Şirketimiz halihazırda direk 1,300 kişi ve Adana’daki bağlı yan sanayisi ile birlikte 3,000 kişiye yakın istihdam sağlıyor olması ve yurt dışında Ülkemizi tanıtan bir yerli marka olması nedeniyle yaşanan gelişmeler Türkiye’deki büyük bir kitleyi çok yakından ilgilendirmektedir. TEMSA olarak istihdamını sağladığımız binlerce kişinin çalışmaya devam edebilmesi için yüksek bir gayret içerisindeyiz. En kısa zamanda fabrikamızı tekrar çalışır hale getirmek ve çalışanlarımızla birlikte Ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam etmek en büyük arzumuzdur. Bu süreci değerli çalışanlarımız, iş ortaklarımız ve kamuoyunun desteği ve sabrıyla en kısa sürede neticelendireceğimizi kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Bize destek olan halkımıza, çalışanlarımıza, iş ortaklarımıza ve güvenlerinden ötürü tüm müşteri ve bayilerimize teşekkür ederiz.  

Saygılarımızla, 

TEMSA Ulaşım Araçları A.Ş. 

1 yorum:

  1. Devlet olarak bu markaya sahip çıkılmalıydı. Şehirler arası otobüs üreten başka markamız yok. İkinci Askam vakası yaşanacak herhalde :(

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..