Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Lada/AvtoVAZ yeniden otomobil üretimine başladı.

Lada, korona virüsü nedeniyle  ara verdiği üretime, tekrar başladı.Devletin kararları doğrultusunda hareket eden firma, temel amacımız her çalışanın sağlığı ve güvenliğidir derken  tüm atölyeler, ofisler, ekipman ve aletler dezenfekte edildiğini, görevlilerin maske ile çalışmasının sağlandığını da açıklıyor.





 AVTOVAZ JSC, bir omurga işletmesi olarak Tolyatti'deki montaj hatları yeniden çalışmaya başlamış durumda. Udmurtia'daki LADA Izhevsk fabrikası da aynı zamanda faaliyete alındı.

Firma; korona tedbirleri arasında; çalışma günü boyunca vücut sıcaklığı kontrolü organize ediliyor,  Kontrol noktalarında, çalışma alanlarında, kantinlerde, dinlenme alanlarında ve halka açık yerlerde, güvenli mesafeyi korumak için işaretler, uyarılar ve kontroller yapılıyor, yemek odalarında oturma düzeni uyarlanıyor .





Bunun yanında gerekirse, montaj hatlarının hızı ayarlanıyor. Vardiya başında işçilere bilgi verilip, her birine sıhhi kurallara uygunluk hakkında değerlendirme yapıldığı, yeniden başlatma koşulları, birincil sendika kuruluşu ile kararlaştırılmış ve her birim yöneticisine bildirilmiştir.Ve, çalışma saatleri ve ulaşımda yeniden düzenlenmiştir diyerek aldıkları önlemleri ifade ediyor.


Kaynak; https://www.lada.ru/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..