Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Volkswagen'den yine bir SUV, yine bir yenilik

VW'in en çok satan araçlarından biri olan Tiguan, yenileniyor..Yeni araç, multimedya unsurları ve şarj edilebilir hibrid özelliğiyle yine ilk sıralarda yer alacak..Alman marka, araçtan verdiği bir görüntüyle otomobilseverlerin dikkatini çekiyor..





Tiguan'ın en büyük pazarlarından biri olan Kuzey Amerika'dan, kardeşleri Atlas, Passat ve Jetta'dan izler taşıması bekleniyor.Yeni otomobillerin çoğunda kenarlara uzanan LED'ler Tiguan'ın yenilenmiş modelinde de yer alarak günceli takip etmiş olacak..





Tiguan'ın adı da ilginç;  Tiger ( Kaplan ) ve Leguan ( İguana) isimlerinin birinin başı, diğerinin sonuna ekleemesiyle oluşmuş!


Dünyada en çok satılan otomobil Corolla, en çok satış yapan firma Renault ve Volkswagen!


Tiguan'ın muhtemel rakipleri arasında Ford Kuga, Peugeot 3008, Hyundai Tucson, Mazda CX-5, Nissan Quashqai, Skoda Karoq ve  Seat Ateca da bulunuyor.ABD yollarında bu rakiplerin bazıları görünmüyor.


2018 yılında 800 bin Tiguan satıldı, toplamda 5 milyon





Tiguan, dünya genelinde kırdığı rekorla Volkswagen markası ve grubunda en çok satan otomobil olurken ilk imal edildiği yıldan bugüne 6 000 000 adeti geçti.2019'da ise  toplam 910.926 adet üretildi.Dünya üzerinde en popüler 3 spor aracından biri , Avrupa'nın da  en başarılı SUV modeli oldu.


VW Ameo; Polo Altyapılı Küçük Sedan



Kaynak; https://twitter.com/volkswagen
https://www.volkswagen-newsroom.com/

4 yorum:

  1. Çoğu üretici, ilk kez PSA'nın kullandığı ve çok eleştirilen "daha az fiziksel tuş" konseptine geçmeye başladı. Her ne kadar 308 kullanıcısı olsam da fiziksel tuşlu iç mekanlar hala daha cezbedici geliyor bana.

    YanıtlaSil
  2. Ben bir makyaj dan ziyade bir yenileme beklerdim

    YanıtlaSil
  3. vosvos tek favorimm

    YanıtlaSil
  4. Hayatımda gördüğüm en iyi araba makyajı resimi

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..