Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

İzmir Araba Kiralama Rehberi!

Ege’nin İncisi İzmir, Antik Yunan medeniyetinden günümüze kadar en popüler deniz kentlerinden biri durumunda. Yaz turizminin merkezlerinden biri olan İzmir, aynı zamanda Türkiye’nin üçüncü büyük şehri olarak metropol unvanını da sonuna kadar hak ediyor. İzmir’in nadide tatil beldeleri Alaçatı, Çeşme, Dikili ve Foça’da denizin ve güneşin tadını çıkarmak, Efes Antik Kenti’ni ziyaret edip geçmişte yolculuğa çıkmak, tam bir Ege Köyü örneği olanŞirince Köyü’nde birbirinden lezzetli şarapların tadına bakıp enfes doğanın keyfini çıkarmak, akşamları Kordon’da biraz yürüyüş yapıp şehrin merkezinde bulunan İzmir’e özel lezzetlerin sergilendiği restoranlarda güzel bir yemek harika ve unutulmaz bir tatil planı olabilir. Tüm bunları birkaç günlük tatil planınıza sığdırmak için zamanınızı iyi yönetmeniz gerekir. İzmir’in tüm güzelliklerini yaşamadan evinize dönmemek ve merak ettiğiniz her yere rahat ve özgürce gidebilmenin en iyi yolu araç kiralamaktır. Enterprise her yerde olduğu gibi İzmir’de de yanınızda. İzmir rent a car






hizmetinde güvenilirliği, hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetine göre rakiplerinden hep bir adım önde olan Enterprise’ın, size en iyi araç kiralama deneyiminizi yaşatmasına hazır olun.

Enterprise’da Nasıl Araç Kiralanır?


Enterprise; 1957’de ABD’de kurulduğundan beri, 85 ülkede 9 bin ofisiyle küresel olarak hizmet veren, yılların verdiği tecrübe ve deneyimli kadrosuyla müşteri memnuniyetini ilk sıraya koyan, dünyanın en büyük araç kiralama şirketidir. İzmir’de tatilinizin keyifli geçmesi için ya da iş seyahatlerinizde zorluk yaşamamak için Enterprise güvencesiyle araç kiralamaya karar verdiğiniz anda, herhangi bir Enterprise İzmir renk a car ofisine giderek aracınızı anında teslim alabilirsiniz. İsterseniz online rezervasyon yaparak araç kiralama talebinde bulunabilirsiniz. Her yerde olduğu gibi İzmir araba kiralama seçeneklerinden yararlanmak için öncelikle ehliyet sahibi olmanız gerekir. Bazı araç modellerinde değişiklik göstererek ehliyet yaşınızın en az 1, 2 ya da 3 yıl olması gibi şartlar olabilir. Araç kiralamak için yine belli bir yaş üstünde olmanız gerekir. Araç kiralama süreleri en az 24 saattir.







Araç Kiralarken Dikkat Edilmesi Gerekenler


İzmir araba kiralama hizmeti alırken yapmanız gereken ilk şeylerden biri sigorta hakkında bilgi sahibi olmak, araba kiralama sözleşmesini dikkatlice okumak, varsa ek hizmetler hakkında bilgi almaktır. Başınıza seyahat sırasında gelebilecek her türlü riski göz önünde bulundurarak şirket kurallarını iyice öğrenmelisiniz. Birlikte seyahat edeceğiniz kişi sayısına uygun araç kiralamalısınız. Kiraladığınız aracın günlük bir kilometre sınırı olup olmadığını mutlaka öğrenmelisiniz. Güvenilirliği ile tanınan, kullanıcı yorumları olumlu, ihtiyaçlarınıza göre en uygun aracı bütçenizi zorlamadan kiralayabileceğiniz bir araç kiralama şirketi bulmak her zaman kolay olmayabilir. Enterprise sayesinde, kendinizi güvende hissetmeniz için çalışan deneyimli ekibi ve önemsediğiniz her konuya titizlikle yaklaşan şirket politikasıyla hiçbir sorunuzu cevapsız kalmayacak ve hayatınızın en sorunsuz ve en iyi araç kiralama tecrübesini yaşayacaksınız.





Enterprise Ayrıcalıkları ve Kampanyaları ile Fark Yaratıyor


Enterprise zengin araç filosu ile hem manuel hem de otomatik kullanım için araç seçenekleri sunar. İzmir araba kiralama seçenekleri ile bütçenizi zorlamadan size en uygun aracı bulmanıza yardımcı olur. Eğer araç kiralamak için araç kiralama ofislerine gitmek istemezseniz, adrese teslim seçeneğiyle aracınız belirlediğiniz yerde ve saatte sizi bekler. Enterprise zaman zaman birçok markayla yaptığı anlaşmalar ve indirimler sayesinde sizlere müthiş fırsatlar sunar.


Enterprise İzmir Araç Kiralama Ofisleri Nerede?


Enterprise’ın İzmir araba kiralama ofisleri şehrin farklı merkezi bölgelerine yayılmış durumda. Alsancak, Çeşme (Alaçatı), Karşıyaka ve İç Hatlar ofislerinden, aracınıza dilerseniz uçağınızdan iner inmez havaalanında, dilerseniz de gittiğiniz bölgede anında ulaşabilirsiniz. Haftanın 7 günü açık olan İzmir araba kiralama ofislerinin konumlarına ve telefonlarına Enterprise internet sitesinden ulaşabilirsiniz. Enterprise güvencesi ile kısıtlamalar olmadan özgürce seyahat edeceğiniz bir tatile hazır olun.




İlk yayın tarihi  28/06/2020 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..