Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Honda Jazz Crosstar

Honda yetkilileri, SUV ve Crossover modellerine yöneleceklerinin sinyallerini verirken kompakt  sınıfta çok amaçlı araçlara gidişin olduğunu, yeni nesil araçlarda teknolojiyle beraber aktif  yaşam tarzını destekleyen modellerin arttığını/artacağını ifade ediyorlar.






Honda'nın bu konudaki ilk hamlesi ise yenilenen Jazz'ın yeni üyesi Jazz Crosstar oldu.Honda Crosstar; su geçirmez döşemeleri, 1500 cc hacmindeki hibrit motoruyla ilgi çekici ve çevreyi koruyan  bir otomobil.




Sınıfının lideri, geniş iç mekan ve uyarlanabilir Sihirli Koltuklar ile yeniden tasarlanan ve yeniden tasarlanan sofistike Honda Jazz ve Jazz Crosstar, duyarlı performansı bir çok stil ile birleştiriyor.




Tamamen yeni Jazz serisi, gelişmiş bir e: HEV hibrit motor ve dinamik, modern görünüm ile gelirken içeride ferah ve dışta kompakt, gerçekten eksiksiz, akıllı bir otomobil,  tasarımı ve  yeni gövde renkleri ile sofistike ve şık Jazz hatchback veya yeni, aktif yaşam tarzı Jazz Crosstar arasında seçim yapabiliyor!




Hibrit teknolojide 20 yılı aşkın deneyime sahip olan Honda, Yeni Jazz serisi; emisyonları azaltmaya, verimliliği ve ekonomiyi iyileştirmeye kendini adamış mühendisler tarafından geliştirilmiş..




Yeni Honda Jazz Crosstar, İngiltere'de 22 635 Paund ile 23 585 Paund arasında fiyatlarla satışa sunuluyor.


Kaynak; https://www.honda.co.uk/

2 yorum:

  1. Editör bey 2020 makyajlı Hyundai Santa Fe'yi unutmuşsunuz. Onuda eklerseniz haber olarak tam olacacak. Gerçi ben önünü her ne kadar beğenmesemde yinede haber yapmanızda fayda var. https://tr.motor1.com/news/426653/hyundai-santa-fe-makyaj/ https://www.donanimhaber.com/2020-hyundai-santa-fe-tanitildi-iste-tasarimi-ve-ozellikleri--122346

    YanıtlaSil
  2. https://www.otometre.com/2020/06/hyundai-santa-fenin-yeni-motor.html

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..