Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

BMC, yine dünya savunma liginde ilk 100 içinde

İzmirli BMC, otomotiv ve savunma alanında çalışmalarını arttıraraksürdürüyor.Dünyanın en prestijli savunma sanayisi listesi olarak kabul edilen ‘’DEFENSE NEWS TOP 100’’ (Dünyanın en büyük ilk 100 savunma sanayi firması) listesinde 89. sırada yer almayı başardı.




2019 yılında, büyük bir ivme yakalayarak dünyanın en iyileri arasına adını yazdıran BMC, savunmadaki gücünü her geçen gün sağlamlaştırarak dünya markası olma yolundaki hedeflerine doğru hızla ilerliyor.




Bu güzel haberlerin yanında artık; Altay Tankı'nın, yerli motorların, yerli pikap ve diğer araçların hayata geçtiğini, Karasu Fabrikası'nın faaliyete geçmesini ve Tuğra'nında BMC.com.tr de fiyat listesinin yayınlanmasını bir vatandaş olarak bekliyoruz..


Kaynak; https://www.bmc.com.tr/
https://people.defensenews.com/top-100/

2 yorum:

  1. BMC, Tulga nın 4x4 arazi aracı (arkası da kapalı) versiyonunu yapacaktı? Ses soluk çıkmadı?

    YanıtlaSil
  2. Tulga seri üretime alındığında SUv versiyonda bantlardan inecektir.Ancak kaç yıl geçti, otomotivde fena değilsiniz, savunmada dünya ilk 100 ü içindesiniz, teşvikleriniz, satışlarınız var. <diğer araçlar (Levend/Megastar ın v.b..) , motor projeleri , Karasu Fabrikası daha hayata geçmedi, Tuğra iyi bir araca benziyor ama satış rakamları bilinmiyor ve az gibi.Zira Türkiye satış rakamlarında görünmüyor..
    Yani, BMc nin projeleri çoktan hayata geçmiş olmalıyıdı.Çok daha farklı araçları yollarda olmalıydı..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..