Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Willys geri döndü!Jeep'în atası 2020 model olarak yollarda

 1940'ta prototipleri hazırlanan, 1941 yılında ise seri üretime geçen, 1945'lere kadar küçük farklılıklarla Ford ve Bantam tarafından da imal edilen Willys MB adlı araç, günümüzde Jeep markasıyla geleceğe doğru yol alıyor.



Willys-Overland,  13 Haziran 1950'de resmi olarak " Jeep" ticari markasına sahip olurken sivil amaçlı olarakta üretilmeye başlandı.Adı ise Civilian Jeep (CJ) yani  sivil cip olarak adlandırıldı.İlk sivil araç ise CJ-2A oldu.CJ-1 ve CJ-2 türevleri prototip olarak kaldı.



Ve, İlk olarak 1948'de üretilen ve eğlence araçlarının babası olarak kabul edilen orijinal Willys Overland CJ-3A'dan esinlenen 2020 Jeep ® Wrangler Willys, ağır hizmet Tipi Trail Rated ® bileşen yükseltmelerini klasik Jeep Marka stiliyle birleştiriyor.



JEEP WRANGLER WILLYS

Wrangler Willys, 32 inç Firestone Mud-Terrain T / A ® Lastikleri üzerinde 17 inç parlak siyah beş kollu jantlarla yola ve araziye çıkmaya hazır . Tekerlekler, orijinal Willys'in gri tampon 

Yeni Mahindra Thar; O bir Jeep, CJ veya Wrangler değil!

baskısına sahip.Hızlı tepki veren, yüksek performanslı amortisörler, engebeli arazide kontrolü ve güvenliği artırmak için çalışırken, daha pürüzsüz yüzeylerde sürüş konforuna katkıda bulunuyor.



Wrangler Willys, ağır hizmet tipi kaya raylarıyla gövde altı zırhını güçlendiriyor. Kayalık parkurları ve arazi yollarında yardımcı olan koruma plakaları aracın dayanıklılığını arttırıyor.



Orijinal Willys'den ilham alan görünümüyle 2020 Jeep ® Wrangler Willys, göz ardı edilemeyecek bir stile sahip klasik bir arazi aracıdır. 

BiR CiP ve MOTOSiKLETTEN DEKOR OLUR MU?

Sağlam ve güçlü Willys, performansının kendini göstermesine izin verir.


YENİDEN TANIMLANAN KLASİK

Jeep ® Wrangler Willys, maceraya ilham veren zamansız bir görünüme sahiptir.

En Yeni Mercedes Benz Modelleri; GenH2, Yeni Intouro, EActros ve EActros Longhaul

 Izgara boğazları ve far ekleri üzerindeki parlak siyah dış detaylar onu diğerlerinden ayırır ve hayranlık uyandıran gözleri çeker.



YOLUNUZU AYDINLATIN

Gece sürüşü gizli tehlikeler getirebilir. Ancak ön LED Sis Lambaları ve LED Reflektör Farları içeren mevcut Sport LED Aydınlatma Grubu ile öndeki yol - veya araziyi - aydınlatılır.



OFF-ROAD GURURU

Wrangler Willys, farklı detaylarla öne çıkıyor. Motor kapağının yanlarında, arka kapıda ki çıkartmalarla dikkat çekiyor Willys.



Araçta; 285 beygirlik 3.6 litrelik Pentastar ve 270 beygirlik  2.0 litrelik turbo motor seçenekleri bulunuyor.



Willys, sınırlı sayıda üretilen bir versiyon.Amerika Birleşik Devletleri'ne yönelik Wrangler seçenekleri şunlar; Willys, Black&Tan,  Rubicon, Sahara, Freedom, Altitude, North Edition, Sport.



Jeep'in güncel araçları; Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, Compass, Renegade ve Gladiator'den oluşuyor.En ucuz 22 620 Dolar ile Renegade, en pahallı ise 34 000 Grand Cherokee olurken Wrangler Willys 33 990 Dolar'lık etiketle satılıyor.

Efsane İsim Değiştirdi; H1'den C Serisi'ne Humvee / Hummer



Kaynak; https://www.jeep.com/
https://en.wikipedia.org/wiki/Jeep_CJ
https://en.wikipedia.org/wiki/Willys
https://en.wikipedia.org/wiki/Jeep

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..