Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

303 Drone ile Yeni KIA Logosu Tanıtıldı

 "İlham Veren Hareket" sloganlı Yeni KiA amblemi, 2021 yılıyla  beraber tüm modellerinde yer alacak..Hareketli, sürekli, yukarı ve yüksek hedefler KIA'nın logosunda vurgulanan  kelimelerden bazıları..Drone'lu ve havai fişekli (aslında çok büyük risk içeriyor-sadece ülkemizde mi?) tanıtımı 15 Ocak'ta Plan S adlı yeni bir program duyurusu izleyecek.Bu etkinliği de Yeni Sportage, Yeni Cadenza önce olmak üzere yeni lansmanlar takip edecek.




"Kia'nın yeni logosu, şirketin değişim ve yenilik için bir simge olma kararlılığını temsil ediyor."
Ho Sung Song, Kia Başkanı ve CEO'su



Güney Koreli markadan beklenilenlerden biri de yeni ve büyük bir SUV ile pikap modelleri.Zira Kia ve kardeş marka Hyundai'n Hlux, Navara ve L200 sınıfınd a bir aracı olmadığı gibi Doblo, Fiorino türünde bir modeli de yok!


Yeni logoyla beraber Ceed ailesinin yeni motorları da açıklandı.Ceed, XCeed ve ProCeed modellerinden oluşan seride, ikisi de benzinli olan motorlardan 1000 cc lik olanı 120 beygir ve 172 Nm tork değeri verirken  1500 cc hacimlisi  ise 160 beygir ve 253 Nm tork değeri sunuyor.



Araçlarda, 1600 cc lik turbo dizel motorda kullanılıyor.Bu motorun gücü ise 136 beygir olurken ProCeed'te sadece bu motorla yürüyecek..Dizel motorda hafif hibrit desteği de bukunacak.





Kaynak; https://twitter.com/Kia_Worldwide
https://worldwide.kia.com/
https://www.youtube.com/c/KiaMotorsWorldwide/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..