Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Türkiye'nin Yeni Traktörü; New Universal

 Kırmızı, klasik çizgilere sahip traktörün öncelikli hedefi, Afrika olarak seçilmiş ancak iç pazarı da ihmal etmek istemeyen yeni girişimin merkezi, İstanbul. Firmanın ilk etapta 75/80 beygirlik, 4x2 çekiş düzeninde bir modeli var.



2020 yılında kurulan New Universal Traktör Montaj İmalat Sanayi Ticaret Ltd Şirketi;  imalatını yaptığı 80 beygirlik 290 adındaki modeli  90-100-110-120 beygire sahip araçların takip edeceğini, ar-ge çalışmalarının İstanbul Teknopark’ta devam ettiğini, halen Afrika ve Ortadoğu ya ihracat yaptıklarını internet sitesinde  belirtiyor..



Otomobil, hafif ticari, otobüs , kamyon gibi traktör de bir ihtiyaç.Ancak, günümüzde ekonomik zorluklar ve pandemi nedeniyle en hesaplı olanlar tercih edilmek zorunda!!Bu arada, Avrupa ve Türkiye'de  özellikle emisyon nedeniyle bir yenilenme süreci de söz konusu.Dolayısıyla, Türkiye'de  de büyük bir ihtiyaç olduğu ancak pandemi  ve ekonomi nedeniyle alımların yavaşladığı, durduğunun yanında Afrika'nın bozkırlarında da doymamış bir pazar dikkat çekiyor.



Türkiye'nin yeni girişimlere, yeni fabrika ve işyerlerine, ihracata ihtiyacı var.Yeter ki uzun ömürlü ve güvenilir olsun..Diğer şirket ve girişimler gibi New Üniversal'ında başarılı olmasını, ülke ekonomisine her açıdan katkı sağlamasını bekliyoruz..







Kaynak; http://newuniversaltraktor.com/
https://www.facebook.com/newuniversaltraktor2020
https://www.instagram.com/newuniversaltraktor/

3 yorum:

  1. Editör bey Rolls-Royce elektrikli araçta yeni markası "Silent Shadow" hakkında da haber yaparsanız çok sevinirim. İsim tanıdık markanın 1965'ten 1980'e kadar ikinci nesile yayılan klasik Rolls Royce Silver Shadow bir gönderme yapıyor
    https://tr.motor1.com/news/467081/rolls-royce-silent-shadow/

    YanıtlaSil
  2. Silent Shadow, marka değil de model isimi olarak görünüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Editör bey aynen öyle. Yeni bir model ailesi dememiz daha doğru olur. Konuyla ilgili haber yaparsanız çok memnun olurum

      Sil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..