Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Temsa, ABD'de UMA Expo'ya yeni TEMSA TS30 ile katıldı

 TEMSA, özel yolcu otobüsü sektörünün dünya çapındaki en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen ve Orlando, FL'de düzenlenen UMA Expo'da yeni TEMSA TS30'unu (34 yolcu) tanıttı. Yollardaki 1.000'in üzerinde aracı ile pazardaki en büyük dört otobüs perakendecisi arasında yer alan TEMSA, yeni geliştirdiği elektrikli araçlarını Amerika Birleşik Devletleri'nde yollara ulaştırmayı hedefliyor.



2010 yılından bu yana Amerika pazarında yolcu otobüsü dağıtımı yapan sektörün önde gelen otobüs üreticilerinden TEMSA, başarı hikayesini bugün de sürdürüyor. Özel motorcoach pazarının en prestijli organizasyonlarından biri olarak kabul edilen UMA Motorcoach EXPO 2021'e katılan UMA fuarı, dünyanın dört bir yanından sektör profesyonellerini Orlando, Florida'da bir araya getirirken, TEMSA yeni teknoloji, tasarım ve yenilik. Fuarda tek bir araç sergiledi ve yeniden tasarlanan yeni TS30 motorlu arabası ile tüm katılımcıların dikkatini ve beğenisini çekmeyi başardı.

 






ELEKTRİKLİ ARAÇLAR YOLLARDA

TEMSA, 66 ülkede 15.000'den fazla araçla ABD'deki konumunu her geçen gün daha da güçlendiriyor. 2010 yılında ABD pazarına giren TEMSA, 2018 yılında kurulan TEMSA Kuzey Amerika (TNA) Şirketi ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Yüzde 10 pazar payına ulaşarak sektörün en önemli oyuncularından biri olmayı başaran TEMSA, halihazırda

Temsa; Türkiye'de, Avrupa'da, Amerika'da. Ve Yeni Temsa TS 30


 faaliyet göstermekte olup, ABD'de 1.000'den fazla araçla "otomotiv odaklı teknoloji şirketi" olarak görünmektedir. Kuzey Amerika pazarını gelecekteki büyüme hızlandırıcılarından biri olarak gören ve son dönemde ABD pazarı için özel olarak geliştirdiği TS45 Elektrikli Otobüsü pazara sunmayı hedefleyen şirket.


 


KUZEY AMERİKA BÜYÜME HIZLANDIRICI OLACAK

TEMSA CEO'su Tolga Kaan Doğancıoğlu ,  "ABD gibi zorlu bir pazarda başarılı bir noktaya gelmenin gururunu yaşıyoruz. Ayrıca önümüzdeki dönem için yeni hedefler belirlemede önemli bir faktör. Şimdiye kadar büyük bir imza attık. Piyasayı analiz etmiş ve

Temsa Global, kamyon üretseydi böyle görünecekti!


 ihtiyaçları doğru bir şekilde belirlemiş olmanın katkısıyla elde edilen başarılar.Tüm teknolojisi ile ürettiğimiz elektrikli araçlarımız, Silikon Vadisi başta olmak üzere ABD'nin farklı bölgelerinde çok yakında yollara çıkacak. PPF ve Skoda Transportation'ın yeni ortaklığıyla özellikle Kuzey Amerika pazarında daha büyük başarı hikayeleri yazmayı hedefliyoruz. "


 


YENİ TS30 BÜYÜK ÖDÜLLENDİRMEYİ ÇEKİYOR

 TEMSA Kuzey Amerika Ülke Direktörü Fatih Kozan , UMA'nın 50. yıl dönümü olduğunu vurgulayarak sözlerine şöyle devam etti: "Her yıl olduğu gibi bu yıl da tasarım ve teknolojiyi buluşturan yenilikçi bir ürünle fuarda yer aldık. TS30'umuz Araç, geçmişte seyahat / motorcoach segmentinde hiç bulunmayan üst düzey bir ürün olarak pazarda yüksek kalite standartlarında hizmet veren nakliye firmalarının bir numaralı tercihi olmuştur.Yeni ekipmanlarla zenginleştirdiğimiz modelimiz tüm operatörlerin beğenisini kazandı. Sağlamlığı ve düşük işletme maliyeti ile öne çıkan yeni ürünümüzle pazardaki satış performansımızı daha üst seviyelere çıkaracağımıza inanıyoruz. "

Temsa Amerika'da üretim yapar mı?



Kaynak, https://www.temsa.com/
https://www.temsa.com/us/en
https://twitter.com/temsaofficial

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..