Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Toyota, Suzuki, Subaru, Daihatsu ve Mazda; yeni nesil araçlar için beraber çalışacak

Suzuki Motor Corporation (Suzuki), Subaru Corporation (Subaru), Daihatsu Motor Co. Ltd. (Daihatsu), Toyota Motor Corporation (Toyota) ve Mazda Motor Corporation (Mazda), yeni nesil araç için teknik spesifikasyonları ortaklaşa geliştirmek üzere bir anlaşmaya vardı. iletişim cihazları ve


 

daha güvenli ve daha uygun bağlantılı hizmetlerin erken sağlanması için standartlaştırılacak yeni çekicilik, değer ve hizmetler oluşturmak amacıyla otomobilleri ve toplumu birbirine bağlamak için bağlantılı hizmetleri kullanarak iletişim sistemlerinin ortak kullanımını teşvik etmeyi amaçlıyor.



Otomotiv endüstrisinde büyük dönüşümler getirdiği söylenen CASE (bağlantılı, otonom / otomatik, paylaşılan ve elektrikli) alanında, iletişim ve veri yönleriyle bağlantılı olarak bağlantılı alanda hızlı ilerlemeler kaydediliyor. bulut hizmetleri, IoT, büyük veri ve yapay zeka dahil olmak üzere teknoloji ve iş. Bireysel otomobil üreticileri, bağımsız olarak araç iletişim cihazları geliştiriyor ve uzaktan çalıştırma işlevleri gibi aynı bağlantılı hizmetlerin sağlandığı durumlarda bile, her şirket ilgili kaynakları geliştirme ve dağıtma yolunda farklı bir yaklaşım benimsiyor.

Şirketler, bağlı arabanın temel işlevleri olan araç iletişim cihazlarının gelişimini bir kooperatif etki alanı olarak konumlandırarak müşterilere mümkün olan en kısa sürede daha güvenli ve daha uygun bağlantılı hizmetler sunabilirler; uygulama ve hizmetlerin geliştirilmesini kurum içi bir alan olarak konumlandırma; ve daha fazla verimlilik elde etmek ve araç iletişim cihazlarının gelişimini hızlandırmak. Her şirket, bu adımlar aracılığıyla bu ortak altyapı üzerindeki uygulamaların ve hizmetlerin geliştirilmesine daha fazla odaklanabilir.



Şu anda, Suzuki, Subaru, Daihatsu ve Mazda, Toyota tarafından geliştirilen temel araç iletişim teknolojilerine kendi teknolojilerini dahil ederken, araçlardan ağlara ve araç iletişimine kadar ortak bağlantı özelliklerine sahip yeni nesil bağlantılı otomobiller için sistemleri birlikte oluşturacaklar. cihaz merkezi. Sonuç olarak, araçlar ve araç iletişim cihazı merkezi arasındaki iletişim kalitesini daha da stabilize ederek, müşteriler ve operatörler arasında daha net aramalar ve daha hızlı bağlantı gibi müşterilere daha uygun bağlantılı hizmetler sağlamak mümkün olacaktır. Aynı zamanda, her bir katılımcı şirketin geliştirme yüklerini azaltmak ve sistem işletimini ve ek yeni işlevleri içeren sürüm yükseltmelerini basitleştirmek, böylece tesisler ve personel gibi kaynakları optimize etmek mümkün olacaktır.


Kaynak; https://www.mazda-press.com

1 yorum:

  1. Ortada yeni modeller yok reklam var eski araçların tekrar tekrar reklamını yapıyor Mazda. Mazda Türkiye de son nefeslerini alıyor gidici maalesef tamamen Türkiyede satıştan kaldıracaklar

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..