Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni BMC Altuğ

 BMC Otomotiv, BMC Savunma adıyla daha öncekiler gibi 21.  Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı'na (IDEF'21) da katılıyor.Bu fuar diğerlerinden farklı BMC adına. Zira, BMC'nin sosyal medya hesaplarında ki verilen görselleree göre BMC'nin imal etmediği ancak Sakarya Tank Palet Fabrikası'nın




  belli bir süre için BMC  bünyesine girmesiyle Fırtına Obüsü gibi savunma araçlarını da BMC savunma Standında göreceğiz.Belki modernize edilen veya edilecek M60/Leopard II tankları da yer alacak.



Bu arada, dün (16.08.2021) BMC'nin resmi internet sitesi www.bmc.com.tr'nin savunma sayfasında BMC Altuğ adında ki yeni savunma aracı yer alıyordu.Ancak bugün (17.08.2021 13:29) itibarıyla BMC.com.tr  adresi açılmıyor! Muhtemelen bugün  başlayan fuarda tanıtımdan sonra site yayına verilecektir.

BMC'nin Yeni KAHRAMANı sizi bekliyor!





BMC; Karasu'da yerli otomobilden tanka, dozerden traktöre bir çok araç üretecek

BMC Altuğ ise geçtiğimiz Ocak ayında Sakarya Tank Palet'teki etkinlikte ilk kez gözler önüne çıkarılan  8x8 Yeni Nesil Zırhlı Taktik Tekerlekli Aracının yeni adı.Gerçi bazı yerlerde Hero/Kahraman olarak adlandırılmış ama Tuğra, Tulga gibi Türkçe ve savunmayla ilgili uyumlu bir kelime olarak Altuğ adı kullanılacak.


BMC Yeni Araçlarını Sergilerken Yeni Nesil Fırtına'lar da Göreve Başladı

BMC'nin sergileyeceği araçlar arasında Tulga SUV, taktik araçlar (4x4, 6x6), Kirpi, Vuran, Amazon, Altay Tankı, Leopard kuleli Altay veya M60?) bulunuyor

Yeni BMC Altuğ/Aktuğ/Aytuğ/Alptuğ!!!Tuğra ve Tulga'ya kardeş gelir mi?




Kaynak; https://www.facebook.com/bmcsavunma
https://twitter.com/bmcsavunma
https://twitter.com/bmcotomotivtr
https://www.bmc.com.tr/
https://www.otometre.com/search/label/BMC

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..