Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Citroen C3; modern ve güçlü hatchback, SUV hissiyatı veriyor

Citroën, hatchback sınıfındaki modeli yeni C3’ü uluslararası stratejileri kapsamında Hindistan ve Güney Amerika pazarlarına yönelik geliştirdi. Tasarım ve geliştirme aşamasında her iki bölgedeki ekiplerle birlikte çalışılarak ortaya konulan yeni C3; aynı zamanda markanın küresel entegrasyonunda ortaya koyacağı 3 yeni model içinde ilk adımı oluşturuyor. 





Yeni C3; 4 metreden kısa, çok yönlü bir hatchback olması, yerden yüksek tasarımıyla SUV esintileri taşıması, 635 mm’lik büyük tekerlekleri, 180 mm yerden yüksekliği ve üst düzey iç hacim ferahlığı sağlamasıyla her iki bölgedeki sürüş gereksinimlerini karşılıyor. Ayrıca yeni C3; hayatı kolaylaştıran akıllı telefonlara uyumlu donanımları, iç konforu, 10’dan fazla zengin renk ve kişiselleştirilebilir donanım seçenekleriyle herkese özgü ihtiyaçlara cevap verebilecek bir yapı sunuyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Citroën CEO’su Vincent Cobée; “C3, dünyadaki tüm B segmenti hatchback modellerimizin ticari adı. 



Bu, her yerde aynı model olacağı anlamına gelmiyor. Yeni C3, Citroën kimliğini tam olarak yansıtan benzersiz bir ürün, ama aynı zamanda tasarım noktasında söz konusu ülkelerden esintiler de taşıyor ve Avrupa versiyonundan farklı” dedi. 



Yeni C3; Hindistan’da Citroën ürün gamını genişletmek ve başta Brezilya ile Arjantin olmak üzere markanın Güney Amerika'daki konumunu güçlendirmek amacıyla, 2022 yılının ilk yarısında ilgili pazarlarda üretilerek otomobil severlerin beğenisine sunulacak. 

2 yorum:

  1. Bu ne ya her arabayı suv gibi yapıyorlar


    YanıtlaSil
  2. jeep renegate bu inanmayın. Stelantisten sonra ortaya cikmis bi model

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..