Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Lada Largus Kub / Prima, Comtrans

Renault-Nissan-Mitsubishi İttifakı'nın Rusya Şubesi AvtoVAZ; Lada markasıyla otomobil ve hafif ticari araçlar imal ediyor.7-11 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen 16. uluslararası ticari araç fuarı COMTRANS 2021 de;  LADA Largus 1.6 litre 16-cl'ye dayalı üç özel araç sergilendi. 



LADA Largus Kub, metal bir çerçeve üzerinde yüksek bir plastik çatı ve 370 mm artırılmış bir arka çıkıntı ile ayırt edilir ve bu, kargo bölmesinin hacmini 4,2 metreküpe önemli ölçüde artırmayı mümkün kılar. m (gerekirse, kargo alanını 4,6 metreküpe çıkarmak için bölmenin sağ yarısını ve yolcu koltuğunu çıkarmak da mümkündür). Uzun arka ve yan kapılar ek kolaylık sağlar. 





LADA Largus Prima, alüminyum profillerden çerçevelerin kaynaklanması ve 50 mm kalınlığında ekstrüde polistiren köpükten ve 1,5 mm kalınlığında kompozit malzemeden sandviç panellerin oluşturulmasıyla ortaya çıkarılmış. Üretimde, alüminyum kullanılması, onu daha hafif ve daha korozyonsuz hale getirir. Gövdenin sertliğini arttırmak için arabanın destekleyici yapısı ek direklerle güçlendiriilmiş. Eşikler ve arka kısım da güçlendirilen yerlerden.. Arka aksa kontrollü bir havalı süspansiyon uygulanmış.




"İzotermal minivan", kargonun varış noktasına ulaştırılması için gereken süre boyunca içeride gerekli sıcaklığı korur ve gıda ürünleri ile hava sıcaklığına duyarlı bazı tıbbi ürün gruplarının taşınmasında yaygın olarak kullanılır. Bu model, 900 kg'a kadar artan yük kapasitesine ve 6,7 metreküp hacme sahiptir (4 euro palet). 



"Oto-buzdolabı", ısı yalıtımına ek olarak, kargo bölmesinde belirli bir sıcaklık rejimi sağlayan bir soğutma ünitesi ile donatılmıştır. Kargo bölmesinin hacmi 6 metreküptür. Taşıma kapasitesi - 750 kg'a kadar.

Lada'nın ticari araçları Largus, Granta ve Niva üzerine imal ediliyor..




Kaynak; https://kubcar.ru/
https://www.lada.ru/

1 yorum:

  1. LADA Largus Kub bana Skoda Roomster ı hatırlattı onunda önü ile arkası sanki başka otomobillerden alınma gibi duruyordu. Ancak Lada Largus Kub, Skoda kadar şık olmamış tabi ki.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..