Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

En güvenilir otomobil markası; KIA

Kia, ABD’li saygın otomotiv araştırma şirketi J.D. Power tarafından gerçekleştirilen Araç Güvenilirlik Araştırması’nda 31 markayı geride bırakarak listenin başında yer aldı. Kia, premium segmentte olduğu düşünülen birçok markayı geride bırakarak bu başarıyı elde etti ve araştırmada da bir ilke imza atmış oldu. 



Kia, otomotiv sektörüne yönelik güvenilir araştırmalar gerçekleştiren ve doğrudan kullanıcı yorumlarıyla oluşturulan J.D. Power Araç Güvenilirlik Araştırması’nda 31 markayı geride bıraktı ve tüketicilerin en az sorun yaşadığı marka olarak listenin başında yer aldı. 


Geçen yıl yapılan araştırmada kitlesel markalar ve premium markalar arasında genel toplamda üçüncü sırada bulunan Kia, bu yıl liderliğe yükseldi. 


Sektör ortalamasından 47 puan daha fazla kazanan Kia, kullanıcılardan 145 puan alarak liderliği elde ederken Kia Sorento, J.D. Power Araç Güvenilirlik Araştırması’nda bulunduğu SUV segmentinde iki yıl üst üste birinci seçilmiş oldu. 



J.D. Power, 2022 Araç Güvenilirlik Araştırması kapsamında ABD'de 32 otomotiv markasının 29.487 müşterisiyle anket yaptı. Sadece bireysel kullanım için kayıtlı 2019 modelden yeni otomobil ve hafif ticari araç sahipleri ve leasing müşterileri dikkate alındı.

4 yorum:

  1. Bende 2017 Kia Cerato var, 2020 yılında Kia bayiisini aradım araçtan çok memnun kaldım yeni model kasa Cerato ne zaman gelecek? diye sordum, gelmeyeceğini söylediler, Özel sipariş vermek istiyorum dedim, Özel siparişle bile olsa gelmeyecek dediler, çk güzel araçları var ama Ülkemize gelmiyor, KİA Türkiye bayileri bu kafayla devam etsin. Ben ve benim gibi müşterileri kaybettiler, bırakın anca sportage satsınlar.

    YanıtlaSil
  2. Kia Cerato nun üretimi ABD de var sadece! Wikipedia ya göre.2020 de ise sadece ABD, Kanada, Çin, Kore ve Meksika da satılmış!
    https://en.wikipedia.org/wiki/Kia_Cerato
    https://en.wikipedia.org/wiki/Kia_Forte

    YanıtlaSil
  3. Sağdan direksiyonlusu Pakistan da var;
    https://kia-luckymotorcorp.com/showroom/cerato/

    YanıtlaSil
  4. https://www.kia.com/us/en/vehicles

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..