Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Otokar Kent C BRT ve E Kent C Modellerine Ödül

Toplu ulaşım ve savunma araçları konusunda Türkiye ve dünyanın önde gelen isimlerinden Otokar'a ait alçak tabanlı şehir içi otobüsü Kent'in biri elektrikli diğeri de BRT / metrobüs hatlarına yönelik iki farklı modeli tasarım ödülü aldı.



Otokar'ın Elektrikli Kent otobüsü E Kent C  ve metrobüs yollarına uygun körüklü (Avrupa'da eklemli deniyor)  Kent C BRT  modelleri 2022 BigSEE Ürün Tasarım Ödüllerine layık görüldü.



Kent C BRT 

Tramvay görünümünü andıran belden kırmalı Kent C BRT versiyonu, şehir içi ulaşımı yoğun zamanlarda yolcular için pratik hale getirmek ve operatörler için karlı hale getirmek için

Otokar'dan yeni bir araç mı geliyor?

 tasarlanırken önde, arkada ve ortada bulunan geniş çift kapıları ile tüm kullanıcıların kolay ve rahat bir şekilde iniş biniş sağlıyor.



Zarif iç mekanı 164 yolcu taşıyabilir. Puset ve tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel bir alan bulunurken ergonomik ve konforlu sürücü alanı, mükemmel çalışma koşulları sunuyor.

 


Marka kimliğini belirleyen şık dış görünüm, LED ışık unsurlarını çevreleyen şık çizgiler ve dinamik formlarla ayırt edici ve yenilikçi bir araç Kent BRT.



E Kent C

Otokar, yarının şehir içi ulaşımının zorluklarını yeni nesil tamamen elektrikli otobüslerle karşılıyor. Sıfır emisyonlu, düşük işletme maliyeti ile sessiz bir şehir içi otobüs… Otokar'ın yeni % 100 elektrikli şehir içi otobüsü ile daha temiz bir çevre, daha sessiz trafik ve daha yüksek verimlilik mümkün. 

En Yerli Araç; Tümosan 5285, En Yerli Otomobil ise Hyundai i10

Şehir içi ulaşıma yönelik yeni nesil aracımız ile şehirlerin sürdürülebilir gelişimine katkı sağlamayı hedefleyen ulaşım çözümlerimize bir yenisini ekliyor.



 E-Kent C, daha temiz bir çevre ve daha sessiz trafiğe katkıda bulunmak ve daha düşük işletme maliyetleri ve daha yüksek verimlilik sağlamak üzere tasarlanmış. 

Yeni Iveco STREETWAY ve Otokar

Otobüs, tasarımının yanı sıra konfor seviyesi, teknolojileri ve yenilikçi güvenlik çözümleriyle de öne çıkıyor. E-Kent C, topografyaya ve kullanıma bağlı olarak tam şarjla 300+ kilometre menzil sunuyor.







Kaynak; https://bigsee.eu/
https://www.otokar.com.tr/
https://www.otokareurope.com/
https://www.facebook.com/OtokarTicariAraclar/
https://twitter.com/OtokarAS
https://www.otometre.com/2021/08/otokar-iett-kent-xl-kent-electra-akrep.html
https://www.otometre.com/2021/12/otokardan-yeni-bir-arac-m-geliyor.html?m=1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..