Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

KYMCO, Hem 2 Hem 4 Tekerlekle Motobike’da!

Motosiklet ve ATV sınıfının dünyadaki en büyük temsilcilerinden KYMCO ile de Türkiye’nin en önemli motosiklet fuarında gövde gösterisi yaptı. Global çapta yılda 1 milyonun üzerinde scooter, motosiklet ve ATV üretimi gerçekleştiren dev marka 21-24 Nisan 2022 tarihleri arasında Motobike İstanbul Fuarı’nda yepyeni modelleri ile motosikletseverlerle buluşuyor. 9 farklı motosiklet modeliyle fuarda yer alan KYMCO, yalnızca scooter modelleri ile değil yepyeni ATV’leri ile de yoğun ilgi topladı.




Motosiklet dünyasının scooter sınıfındaki en büyük isimlerinden KYMCO, 21-24 Nisan tarihleri arasında Motobike İstanbul 2022’de. 9 farklı scooter modeliyle Fuarda gövde gösterisi yapan KYMCO’nun geniş standında en çok ilgi çekenlerden bir tanesi de yepyeni ATV modeli MXU oldu.

Scooter’dan ATV’ye çeşitli modeller
Scooter dünyasının en büyük markalarından bir tanesi olarak ön plana çıkan KYMCO, fuarda XTOWN, DOWNTOWN, LIKE 50, LIKE S 50, NEW LIKE 125, NEW PEOPLE S 200, DT X360, X CITING S 400 TCS, AK 550 gibi çok önemli ürünlerini motosikletseverlerle buluşturuyor. Ek olarak KYMCO, bu ilgi çekici scooter’ların yanında yeni MXU ATV Serisi ile de göz dolduruyor. Geometrik çizgilerle ve modern bir siluet ile dikkat çeken MXU serisi aynı zamanda güçlü bir duruş sergiliyor.




ATV’de iki farklı motor seçeneği

4 tekerlekli motosikletleriyle geçmişten günümüze fark yaratmayı başaran KYMCO, Motobike İstanbul’da yenilenen MXU serisini iki farklı motor seçeneği ile görücüye çıkartıyor.
• MXU 700: Güçlü tasarım ve pratiklik kavramlarını bir araya getiren yeni MXU 700, KYMCO MXU ailesinin DNA'sını korumaya devam ediyor. Sadece günlük gereksinimleri yerine




 getirmekle kalmayan yeni MXU 700, aynı zamanda tatil ve hobi amaçlı kullanımları da destekliyor. Yüksek performanslı farlar, gece kullanımlarında güçlü aydınlatma sağlıyor. LED park lambaları daha iyi tanınma sağlıyor. LED sinyal lambaları dönüşlerde görünürlüğü destekliyor ve güvenliği artırıyor. Gündüz sürüş farları T3b yönetmeliklerini karşılıyor. 32.4 kW’lık güç üretebilen bu model, 54 Nm’lik yüksek torku ile de arazi koşullarını dize getiriyor.



• MXU 300: KYMCO'nun yeni giriş seviyesi ATV modeli olarak pazara sunulan Yeni MXU 300, temel günlük gereksinimleri karşılamak üzere minimalist bir ürün olarak pazara sunuluyor. Bununla birlikte daha çevre dostu bir yaklaşım ile optimize edilen bir yakıt enjeksiyonu sistemi, emisyonları azaltmak ve yanma verimliliğini artırmak için geleneksel karbüratör yakıt beslemesinin yerini alıyor. Yeni MXU 300'ün tasarımı, KYMCO'nun ATV ailesinin yeni üyesi MXU700’den esinleniyor, ancak bunu minimalist bir tarzda sportif bir görünümle yorumluyor. Yeni MXU 300, günlük kullanıma odaklanıyor ve gereksiz ekipmanları ortadan kaldırıyor. Yeni MXU 300'ün günlük hayatınızı kolaylaştıran mükemmel bir yol arkadaşı olacak. 220 kg’lık boş ağırlığa sahip olan MXU 300, 15, 4 kW’lık maksimum güce ve 24 Nm’lik tork değerine sahip.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..