Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Nissan Global Yenilendi!

 Nissan Motor Co., Ltd. kurumsal web sitesi www.nissan-global.com'un yenilendiğini duyurdu .Yenilenen web sitesi, Nissan'ın şirket bilgileri için “çevrimiçi adres” olarak iş ortakları, yatırımcılar, medya, çalışanlar ve Nissan meraklıları dahil olmak üzere dijital olarak yönlendirilen kilit kitlelerin değişen ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyor.



Güncellenen web sitesi, mobil, bilgisayar ve tablet kullanımı için geliştirilmiş optimizasyonun yanı sıra Nissan platformları arasında güçlü bir arama işlevi ve şirketin uzun vadeli vizyonu gibi önemli konularda en son bilgileri keşfetmek için sezgisel bir düzen de dahil olmak üzere kullanıcı odaklı özellikler sunuyor. Şirket haberleri ve bilgileri, sürdürülebilirlik stratejisi , kamera arkası hikayeleri ve gerçek bilgiler de zengin içerikle rahatlıkla sunulmaktadır.




Küresel iletişimden sorumlu başkan yardımcısı Lavanya Wadgaonkar, "Tüm otomotiv endüstrisinin devasa bir dijital dönüşüm geçirdiği bir zamanda, Nissan'ın paydaşlarımızla kişisel, medya veya dijital olarak mümkün olduğunca etkili bir şekilde iletişim kurması hayati önem taşıyor....Tüm dijital kanallarımız gibi kurumsal web sitemiz de tüm hedef kitlemizin değişen ihtiyaçlarını karşılamak için sürekli gelişmelidir.” dedi.


 


Web sitesinin yükseltilmesi, dijitalleşme yoluyla Nissan iletişimini daha da geliştirmek için daha geniş bir çabanın parçası. Sosyal ve web platformlarını geliştirmenin yanı sıra, iletişim ekipleri, paydaşlarımızın çıkarlarını anlamak için verileri daha etkin bir şekilde kullanacak ve operasyonel verimliliği artırmak için yeni dijital araçlar ve yaklaşımlar sunacak.





Yenilenen web sitesi, medyaya yönelik Nissan Global Newsroom ve Nissan Global Stories siteleri ve Twitter , LinkedIn ve YouTube gibi bir dizi sosyal medya hesabıyla desteklenen Nissan'ın kurumsal dijital platformlarının merkezinde yer alıyor . Nissan Başkanı ve CEO'su Makoto Uchida ve Operasyon Direktörü Ashwani Gupta , LinkedIn'de aktif olan Nissan liderliği arasında yer alıyor ve kişisel hesaplarda düzenli olarak paylaşım yapıyor.


www.nissan-global.com gibi web siteleri birçok kişi tarafından şirket bilgilerinin en önemli kaynağı olarak kabul edilir. Tribeck Brand Strategies tarafından 2020'de yapılan bir ankette, ankete katılanların yaklaşık % 60'ı en güvenilir kurumsal bilgi kaynağı olarak kurumsal web sitelerini seçti ve gazeteler ve televizyon haber kuruluşlarının önüne geçti.


Kaynak; www.nissan-global.com
https://global.nissannews.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..