Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni LADA Granta Classic'22

 2022 model yılının ilk LADA Granta Classic'i montaj hattından çıktı. Sunulan konfigürasyondaki LADA Granta, Rusya pazarındaki en uygun fiyatlı yeni binek otomobil olacak. Model, otomobilin mümkün olan maksimum lokalizasyonunu sağlamak ve ithal bileşen eksikliğinin etkisini ortadan kaldırmak için geliştirildi.



Standart LADA Granta Classic ile karşılaştırıldığında, Granta Classic'22 konfigürasyonunda standart donanım listesi değişti: bazı donanımlar ve ekipmanlar çıkarılırken daha önce yalnızca daha yüksek sürümlerin özelliği olan sistemlerin tasarımını ve konforunu iyileştirmek için eklendi; bunlar boyalı kapı pervazları, ısıtmalı ve elektrikli aynalardır ve opsiyonel olarak 15 inç alaşım jantlar..


Classic'22 paketi ayrıca elektrikli hidrolik direksiyon, elektrikli ön camlar, ISOFIX çocuk koltuğu bağlantıları, gündüz yanan farlar, araç bilgisayarı, merkezi kilitleme, 4 hoparlörlü ses hazırlığı, dekoratif kapaklı 14 inç çelik jantları içerir. Araç, 90 hp kapasiteli güvenilir ve ekonomik bir motorla donatılmıştır. manuel şanzıman ile eşleştirildi. Ayrıca LADA Granta'nın ayrılmaz nitelikleri, dönüşüm olasılığı olan geniş bir iç mekan ve yüksek arazi kabiliyetini ve enerji yoğunluğunu birleştiren bir süspansiyondur.


Yeni yapılandırmanın maliyeti yakında açıklanacak. Classic'22 konfigürasyonu, LADA Granta ailesi için sedan, lifeback ve station wagon gövdelerinin yanı sıra özel Drive Active modifikasyonu için mevcut olacak.



AVTOVAZ JSC Başkanı Maxim Sokolov: “Bugün, önemli bir aradan sonra AVTOVAZ otomobil üretimine yeniden başladı. Otomobil fabrikası personelinin istihdamını sağlamak bizim için en önemli önceliklerden biridir. Ve tabii ki, Rusya pazarında yabancı bileşen sıkıntısından etkilenmeyecek en popüler ve uygun fiyatlı otomobilleri üretmeye devam etmeliyiz. Bu amaçla şirket, federal ve bölgesel makamlarla birlikte Rus tedarikçilerinin yetkinliklerini geliştirmek için aktif olarak çalışıyor.”

Not; 1,6 litre, 90 beygirlik düz 5 vitesli (resmi olmayan bilgilere göre) motor yakın zamanda basitleştirilmiş sertifikasyon gereksinimlerinin izin verdiği şekilde Euro-5'ten Euro-2'ye düşürülürken bu konuda sınırlamalar Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı sonucu oluşan kısıtlama, engelleme, ambargo dan dolayı kaldırılmış durumda!!!

Olmayan sistem veya donanımlardan bazıları; ABS, EPS, GPS, Hava Yastığı, Euro 6 Normlu motor (Euro 2 olacak)..



Kaynak; https://www.lada.ru/

1 yorum:

  1. Editör bey 2023 yılında BMW, Cadillac, Ferrari gibi markalar Le Mans 24 saat yarışında mücadele edecekler. Markaların Le Mans yarış araçları hakkında da haber yaparsanız çok sevinirim

    https://www.bundle.app/bilim/bmw-2023-imsa-sezonu-lmdh-araci-m-hybrid-v8-i-tanitti--B38D4C6A-C90F-400D-8FFA-743250B04E21
    https://tr.motor1.com/news/591461/ferrari-le-mans-teaser/
    https://tr.motorsport.com/wec/news/cadillacin-2023ten-itibaren-wec-ve-imsada-yarisacagi-arac-ortaya-cikti/10319152/

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..