Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yerli Coupé geliyor, Yerli otomobil Togg; C-Sedan ve C-X Coupé görsellerini ilk kez paylaştı

Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, 29 Ekim’deki Togg Teknoloji Kampüsü açılışında C SUV’un ardından imalat/montaj hattına girecek C-Sedan ve C-X Coupé modellerinin resimlerini ilk kez paylaştı. 




İlk akıllı cihazı C SUV’u seri üretim bandından indiren Togg, C-Sedan ve C-X Coupé modelleriyle ilgili ilk ipuçlarını da verdi. Togg Teknoloji Kampüsü’nün açılış töreninde “YeniLig’e Yolculukta Sıradaki Adımlar” başlıklı bölümde geleceğe yönelik çalışmalarını anlatan Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, C SUV’un ardından üretim sırasına girecek C-Sedan ve C-X Coupé modellerinin görsellerini ilk kez paylaştı. 



“Akıllı cihaz ürün portföyü için heyecanla çalışıyoruz”

Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, projenin başında tek bir ürün ile değil akıllı cihaz ürün portföyü ile yola çıktıklarını belirterek, “Hedeflerimiz doğrultusunda 2030 yılına kadar 5 farklı model planladık. İlk akıllı cihazımız C SUV ile 2023 yılının ilk çeyreğinde kullanıcılarımızla buluşacağız. 2025 yılının ilk yarısında C-Sedan, 2026 yılında ise C-X Coupé yollara çıkmaya hazır olacak. B-SUV ve MPV modellerimiz için de çalışmalarımızı heyecanla sürdürüyoruz” dedi.


 


Ortak platformda 5 farklı model

2030’a kadar ortak platform kullanarak 5 farklı model ve toplam 1 milyon adet araç üretmeyi planlayan Togg, homologasyon testlerinin tamamlanmasının ardından 2023 yılının ilk çeyreğinde C segmentindeki ilk akıllı cihazı olan SUV ile pazara çıkacak. Ardından yine C segmentindeki Sedan ve C-X Coupé modelleri üretim sırasına girecek. Takip eden yıllarda B-SUV ve C-MPV’nin de aileye katılmasıyla, aynı DNA’yı taşıyan ve 5 modelden oluşan ürün gamı tamamlanacak.

18 yorum:

  1. Neden ismi togg devrim vardı orda tanıtımı yapılırken devrim ismi verilseydi keske

    YanıtlaSil
  2. Biri spor biriside küçük Micra gibi ucuz bir şey olsun halkda alabilsin

    YanıtlaSil
  3. B segmentini hızla bekliyoruz. Dövizin içeride kalması için artık başka çare yok.

    YanıtlaSil
  4. birde kamyonet pick-up da eklenirse daha da muhteşem olucak

    YanıtlaSil
  5. Çok afedersiniz ama benim sormak istediğim şey şu:
    Hiç çarpışma testlerini gören oldu mu? Malum, bu araç üreticileri araçlarının ne kadar güvenilir olduğunu öğrenmek ve göstermek için mutlaka her modellerine uyguluyorlar bunu. Hem de 10 yıllardan beri.
    Togg'un çarpışma test linkini paylaşırsanız çok minnettar olurum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Testler yapılacak. Hatta Avrupa'ya ihraç için AB standartları çerçevesinde testler gerçekleşecek.

      Sil
    2. Seri üretimi başlayan aracın 2023 ilk çeğreğinde satılacak olma nedeni bu testleri tamamlama sürecidir.
      Çarpışma testleri ve diğer testlerden 5 ay içinde geçmesi bekleniyor.

      Sil
  6. Öncelik ülkemiz adına hayırlı olsun büyük onur duyduk ve tüm emeği geçenlerin ellerine sağlık. Artık sıra rekabete geldi ve öncelikle ülkemizdeki vatandaşlarımızı teşvik edecek rekabetçi kampanyalar ile birlikte satın almayı kolaylaştırıcı banka destekleri plânlamalı. Fırsatçıları ve stokçuları baypass edecek tedarik zinciri kurulmalı ve teknik servis hizmetleri yaygınlaştırılmalı. Akabinde tüm dünya büyük bir pazar olarak görülmeli. Bu anlamda yeni pazarlara açılırken büyük elçilerin hizmetine verilen araçların çok güzel düşünülmüş olduğunun altını çizmekte fayda var. Bölgesel ve yerel olarak alıcıların ihtiyaçlarını analiz ederek pazarın ihtiyacına göre ürünler arz edilmeli bu anlamda ikisi süpriz beş modelimiz çok güzel ve heycan verici bunlara ek olarak ticari modeller ve engebeli araziler için pikap modelleri de eklendiğinde kısa sürede pazar lideri olabilmemiz için ciddi adımlar atmış oluruz. Tüm #togg2022 çalışanlarımıza saygılar ile.

    YanıtlaSil
  7. Araçlar çok güzel inşallah batarya vs. Gibi sorunlar çıkmaz. C-Sedan C-X coupe , polestarı andırmadı değil.

    YanıtlaSil
  8. Bu aracı üretirken Dünya markası haline gelmeyi planlamadınız herhalde. Arabanın logosu aşırı basit, 10 tl ci tasarımcıya yaptırılmış gibi. Keşke iddialı bir logo olsaydı. Önceden TOGG yazısı koymuştunuz daha çok yakışmıştı

    YanıtlaSil
  9. Dünya çapında suv ağırlıklı coupe ve mvp tutulmuyor unutması lazım bu yapıyı

    YanıtlaSil
  10. Elhamdüllah çok şükür 60 yıllık hayal gerçek oldu. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Emeği olan başta cumhurbaşkanımıza ve tüm emeği geçenlere teşşekkür ederim. İnşallah Türkiyenin yeni yüzyılı başlıyor. Bu yeni yüz yılın bismillahi dahaa devamı gelecek.

    YanıtlaSil
  11. O değilde bu modellere tanıtımda isim konmadı, modellerin ismi hep böyle C-SUV,C-SEDAN,C-X COUPE diye mi anılacak?

    YanıtlaSil
  12. konu başlığı şunu gösteriyorki; hiç araştırılmadan yada ısmarlama yada milletin sinir telleri ile oynama amaçlı yapılmış bir haber bu. araba piyasası etkilendi ne demek? oyuncak piyasası müzik piyasası emlak arsa tarım makinesi piyasasıda mı etkilendi?

    ayıp yapmayın şunu.

    aha tören:

    itler ile ferdinand porsche vw kurdu ve bettle üretti. alman ordusu için ama tüm dünya ayıla bayıla biniyor.

    harley davidson abd ordusuna motosiklet üretti, sonradan millete satılmaya başladı.
    hummer aynı şekilde
    rolls royce, ingiliz ordusu uçaklarına motor üretiyordu sonradan arabada üretti.

    togg en barışçıl kurulan bir marka bunların yanında. ve nasıl harley külüpleri varsa, bettle külüpleri varsa, biz de togg a sahip çıkmalıyız.

    YanıtlaSil
  13. Önce yapamazlar diyerek dalga geçtiler,
    Sonra araba biraz gecikince hani hükümet araba yapacaktı ne oldu araba nerede fabrikası nerede dediler.

    Sonra araba piyasaya çıktı.. fabrikaya lansmanına çağırıldılar, gelmediler.
    TOGG gecikince hükümeti suçlayan kafa, bu sefer TOGG ortaya çıkınca TOGG'u hükümet yapmadı ki özel sektör yaptı dediler.

    Şimdi de kim alacak bu arabayı diyorlar, arabayı almak isteyenlere çamur atıyorlar, ilanlarda TOGG almak için arabasını satanlarla dalga geçiyor.

    Bunlar kim biliyor musunuz?
    Bunlar zamanında bize Devrim otomobilini ürettirmeyenlerin torunları.

    Ve TOGG seri üretime geçince bunlar ne yapacaklarını da söyleyeyim mi?
    Biz bunların artık ciğerlerini biliyoruz çünkü.

    TOGG piyasaya çıkınca bu sefer araba hakkında yalanlar söyleyecek Yolda kaldı, yandı, üç ay sonra kaportosı çürüdü vs şeklinde sosyal medyadan akşam yalan sabah yalan söylemeye devam edecekler.

    Bu zihniyeti unutmayın, unutturmayın.

    YanıtlaSil
  14. Araçlar gerçekten çok güzel ve modern görünüyor... Kalite durumunu şu an bilmiyoruz ama kalite ve teknolojiyle desteklenince dünyadaki otomobil piyasasını domine etmemesi için hiç bir sebep yok... Emeği geçen herkese çok teşekkürler...

    YanıtlaSil
  15. TOGG üst segment kaliteli bir araba üretmiş sonuç itibariyle ülkemize hayırlı olsun. İlk yapılan modele göre epey bir ilerleme var. Bunun en fullü 4 x4 500 km, en baz modeli 4x2 300 km olacak sanırım.

    YanıtlaSil
  16. Injection molding is widely used at present for both client products and engineering purposes. Almost every plastic item around you was manufactured using injection molding. This is outcome of|as a outcome of} the know-how can produce equivalent components at very excessive volumes (typically, 1,000 to 100,000+ units) at a very low cost per half (typically, at $1-5 per unit). In latest years, utilization of} CNC has been more and more adopted in injection molding machines, giving rise to the recognition of models that allow high-speed injection beneath programmed control. On the opposite hand, a number of|numerous|a precision machining selection of} specialized machines, such as models that form the sunshine information plates for LCD displays, are additionally used. Solidification in the injection barrel and screw could be problematic and have financial repercussions; subsequently, minimising the thermoset curing throughout the barrel is significant.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..