Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

İlk Türk otomobili Devrim'den Togg'a; Akıllı Cihaz nasıl üretiliyor? (Video içerir)

 Türkiye Otomobil Girişim Grubu'nun ilk araçları 29 Ekim 2022'de Türkiye Cumhuriyeti'nin 99. yılında bantlardan inmeye başladı. Tanıtımda; Togg SUV, Togg Sedan ve Devrim, aynı sahnede yer aldı. İlk yerli otomobil Devrim, 29 Ekim 1961 yılında tanıtılmıştı. Togg, sosyal medya hesabında bu konuyu şu mesajla gündeme getirdi;



" Dün, bugün, gelecek...

Devrim mühendislerine saygıyla.



#YeniLig şimdi Gemlik.

#HeyeCanlı

#Togg






Kaynak; https://www.togg.com.tr/
https://twitter.com/Togg2022
https://www.youtube.com/c/TOGG2022
http://www.devrimarabasi.com.tr/
https://www.otometre.com/search/label/Togg
https://www.otometre.com/search/label/yerli

8 yorum:

  1. ÜLKEMLER GURUR DUYUYORUM Togg'da emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Elektrikli ve hibrit araç çağını yakalamak ve bir yerden başlamak zorundaydık. Günümüzde dünyada artık her ülke otomobil üretiyor Türkiye'de bundan geri kalamazdı. Şimdi tutup Türkiye neden A veya B segmentinden başlamadı diyenler olacaktır. A veya B segment araç ile Türkiye otomobil pazarına girmiş olsaydı ses getiremezdi bu yüzden marka olarak Togg amiral gemisi modeliyle başladı ve dünya çapında büyük ses getirdi. Nitekim Togg sayesinde birçok yeni markayı ülkemiz yollarında göreceğiz ve Togg sayesinde başladığımız yolculukta Togg birçok yerli markanın da önünü açmış olacak

    YanıtlaSil
  2. Bu üretim görüntülerinin İtalya da çekildiğini iddia edenler var. Gerçekten komik oluyorlar artık. Bu muhalefet değil çekememezlik.

    YanıtlaSil
  3. Elektrikli araçlarda pek vergi yok. Togg da %10 otv var. %18 de KDV. Aynı koşullar benzer fiyattaki diğer elektrikli araçlar için de geçerli. Vergisini indirsen diğer elektrikli araçlarda da aynısını yapman lazım. Uygun kredi de verecek olsan o kategorideki tüm markalara faydalattirman lazım.


    Togg rekabet edebilir mi bilmiyorum. Mesela citroen in söyle bir aracı var tr de. Yüzde yüz elektrikli. 800 bin lira civarı. 350 km menzili var.

    https://www.citroen.com.tr/araclar/c4/c4-elektrik.html

    YanıtlaSil
  4. Gündem araba tek derdimiz araba

    YanıtlaSil
  5. Yine de inanmayanlara rastladım Twitter de. Gerçekten inanılmaz. İtalya daki üretim hattına Cumhurbaşkanı ve eşinin montaj yapıldığını iddia edenler var. Şaka gibi. Artık cidden saçmalamaya başladılar. Bu nasıl bir hazımsızlıktır anlamak mümkün değil. Sonuçta yerli ve milli bir markamız var. Kimin yaptığı önemli mi? Herkes destek olmalı. Olmuyorsa da bu şekilde kara propaganda ile köstek olunması da saçma. İnsanları zorla kutuplaştırıyorlar.

    YanıtlaSil
  6. Güzel araba olacak, ben de alabilirim çıkınca.
    Ama bu aktroll arkadaşları Togg konuları dışında göremiyoruz? 2023 de gelecek zamlara da bir yorum yazsaydınız. Memleket battı, arabamızın sevincini bile yaşayamıyoruz içimizin kararmasından.

    YanıtlaSil
  7. Kör kütük eleştirenler, Togg için laflar edenler şu vidyoyu izlediklerinde yine de gurur duymuyorlarsa daha ne denilebilir ki, bir çok emek var, azim var ve sonuçta işte gururumuz yerli otomobilimiz Togg. Hem de çok kaliteli. Sokaklarda görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum

    YanıtlaSil
  8. Devrim otomobili içinde zamanın güruhları aynı algıyı yaptı o zamanın gazete başlıkları köşe yazarları yerden yere vuruyor.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..