Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Paralel Evrenden Geleceğin Aracı OMODA, Dünya Kupası'nda görücüye çıkacak

OMODA ekibi geçtiğimiz günlerde Katar medyasıyla canlı yayında yaptığı bir etkinlikte, “OMODA serisinin ilk küresel aracı, Katar'ın Dünya Kupası ile spor tutkusunu ateşlemek için 2022 FIFA Dünya Kupası sırasında Katar'da görücüye çıkacak” dedi. Çinli otomobil üreticisi ile Katar medyası arasındaki ilk etkileşime


 

canlı yayın yoluyla tanıklık eden ilk marka olan OMODA, Al Jazeera Balkans tarafından temsil edilen sosyal medya platformlarını devraldı ve Chery kullanıcılarının büyük ilgisini çekti ve küresel pazarda bir yükseliş elde etti.




Serisinin ilk küresel aracı olan OMODA 5'in gelişen Ar-Ge konseptine odaklanan küresel tanıtımı canlı yayın sırasında yapıldı

Pazarlama Direktörü Bayan Lilian Xiong, canlı yayın sırasında OMODA 5'in Katar'daki lansmanının sadece ilk adım olduğunu söyledi. Ayrıca OMODA 5'in gelecekte Katar'daki ve Orta Doğu'daki tüm ülke ve bölgelerdeki kullanıcılar için yeni bir akıllı seyahat deneyimi getireceğini söyledi.





Dünyanın dört bir yanındaki yenilikçilerin fantastik yaşam tarzlarına hitap eden yeni bir marka olan OMODA'nın kökleri, başka bir paralel evrendeki arabaları gerçek hayata taşımakta. OMODA ekibi, pazara ilişkin derin içgörülerine göre “CROSS”un gençler için en son popüler yaşam tarzı haline geldiğini keşfetti. Kimliklerin ve insanların rollerinin "Cross"u, yalnızca farklı senaryolar arasında değil, aynı zamanda sanal ve gerçek hayatta da ortaya çıkardığı dikkat çekiyor. Fizikteki paralel evren kavramına tam olarak karşılık gelen ve böylece farklı "biz" biçimlerine yaşam alanı sağlayan bir dünya vaadediyor. Bu nedenle OMODA, gerçek dünyadaki geleneksel kısıtlamaları kırmak ve geleceği öngörmek için ileri ve teknolojik olarak tasarlanmıştır, böylece yeni nesil için kendi özellikleriyle en son teknoloji ve aidiyet duygusu yaratır.



Birden fazla otomobil kategorisinin avantajlarını birleştiren yeni bir model olan OMODA 5, daha fazla sürüş keyfi sağlamak için Cross ile çapraz işlevli bir şekilde geliştirildi. OMODA Ar-Ge ekibi tarafından önerilen yeni tasarım konsepti "Art in motion" altında, OMODA'nın CROSSOVER tarzı SUV'unun göz alıcı tasarımı, genç kullanıcılara en fütüristik teknolojiyi sunacak ve böylece genç kişilik kimliğine cevap verecek.


Muhteşem görünümünün yanı sıra OMODA 5, güçlü akıllı teknoloji özelliğine  sahiptir. 10.25 dubleks ekranı, 17 işlevli yeni nesil 4.0 ADAS sistemi ve 64 renkli atmosfer ışıklarına sahip akıllı kabini ile donatılmış, geleceğin teknolojisinin ve modaya uygun deneyimin büyüleyici hissini vurgular. 4.0 ADAS sistemi, OMODA 5'i emsallerinin çok önüne koyuyor. Adaptif cruise control (ACC), şeritte kalma yardımı, otonom acil durum freni ve diğer genel özelliklere ek olarak, OMODA 5 ayrıca ilk kez sürücü izleme(yorgunluk algılama) sistemi (DMS)  ile donatıldı ve premium sınıf ile karşılaştırılabilir bir teknoloji konfigürasyonu elde edildi.


Güç aktarma organları açısından, OMODA 5, 2.0T modeli ile tatmin edici bir performans sergiliyor. Bunun yanısıra rekorları kıran 1.6TGDI motorla güçlendirilen OMODA 5, BMW X1 ile aynı olan Getrag 7DCT ile eşleşerek maksimum 145kW güç ve 290Nm maksimum tork sağlayabilir. 1.6TGDI + 7DCT güç kombinasyonu sayesinde OMODA 5, 0-100km hızlanma için 8 saniye içerisinde ekstrem sürüş deneyimine ulaşabiliyor.


Ek olarak, Chery'nin ilk küresel aracı olan OMODA 5, küresel kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için bir düzine ülkenin düzenleyici gereksinimlerine uygun olarak yerel uyum geliştirme sürecinden geçmiştir. Özellikle güvenlik açısından, OMODA 5 gövdesinin %78'i ultra yüksek mukavemetli çelikten ve %10.71'i termoform çelikten yapılmıştır, maksimum mukavemet 1800MPa olup, gövde bütünlüğünü etkin bir şekilde garanti eder. Ayrıca, küresel ana akım çarpışma değerlendirme kurumlarının en yüksek güvenlik testi standartlarını karşılamak için tüm dünyada ekstrem senaryo testleri gerçekleştirir.


OMODA ekibinin küresel pazarı hedefleyen ilk Çin otomobil ürünü olan OMODA 5, küresel Ar-Ge, küresel standartlar, küresel kalite  olmak üzere büyük küresel avantajlara sahip ve böylece yeni bir seyahat aracı haline geliyor. Mevcut geleneksel kısıtlamaları yıkar ve geleceğin teknolojisini öngörür. Şu anda Chery, dünyanın dört bir yanındaki genç kullanıcılar için modaya uygun ve son teknoloji bir yaşam tarzı yaratmak için OMODA 5'i çeşitli pazarlara sunuyor.


Kaynak; http://cherytr.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..