Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

2022'nin Lideri BMC oldu

Türkiye’nin lider askeri araç imalatçılarından BMC Otomotiv, SSİ (Savunma ve Havacılık Sanayi İhracatçıları Birliği) tarafından açıklanan verilere göre 2022 yılında gerçekleştirdiği satışlar ile Savunma Sanayi Kara Aracı Üreticileri arasında ihracat lideri oldu.




2022 yılı içerisinde (Ocak-Kasım 2022) Türk Savunma Sanayi Kara Aracı Üreticileri toplam 428 Milyon USD ihracat gerçekleştirdi. Toplam ihracatın yaklaşık %45’ini tek başına gerçekleştiren BMC, Savunma Sanayi Kara Aracı Üreticileri arasında birinci olurken tüm Savunma Sanayi Üreticileri arasında ise beşinci sırada yer aldı.


Ana muharebe tankı, obüs sistemi, zırhlı araçlar, askeri kamyonlar, lojistik destek araçları vb. birçok farklı sınıfta askeri kara araçlarını ürün ailesinde bulunduran BMC, Türk Silahlı Kuvvetleri başta olmak üzere dost ve müttefik ülkelerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.



Tasarım, üretim, geliştirme ve entegre lojistik destek gibi tüm süreçleri yerli ve milli imkanlarla kendi bünyesinde barındıran BMC, dün olduğu gibi bugün de ülkemiz için çalışmaya, üretmeye ve uluslararası arenada ülkemizi temsil etmeye devam ediyor.



Kaynak; https://www.bmc.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..