Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yerli Bahçe Traktörü

Alimar Makina; günümüzde farklı güç ve tiplerde jeneratör imal ediyor. Yurtiçi  satışlar olduğu kadar ihracatta da yoğun çalışan firma Ankara merkezli. Bir dönem küçük bahçe traktörleri de imal edilmiş. Şirketin fabrikası Balıkesir de yer alıyor. O dönem imal edilen araçlar,  12 beygir güce sahip.


 

Mini bahçe traktörü, tasarım olarak 2013 yılında Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescil edilmiş ve 2018 yılında da tescili yenilenmiş.



Traktörün, güncel üretimi hakkında bir bilgiye ulaşamadık. Ancak, küçük boyutları ve gücüyle tam bir atom karınca misali bir görev aracı olan araç;  2013 yıllarından 2018-2019 lu yıllara kadar imal edilmiş, fuarlarda tanıtılmış ve satışa sunulmuş..



Bahçe traktöründe,  12 beygirlik dizel motor bulunuyor. Ancak, 10 beygirlik dizel ve özellikle şehirlerde ki hobi bahçesi gibi alanlarda kullanmak için 12 beygirlik benzinli Mitsubishi motor seçeneğine de yer verilebiliyor..





Teknik Özellikler

Motor; Lombardini Dizel, ( Mitsubishi Benzinli)
Silindir; Tek
Güç; 12 Beygir




Akü; 12 Volt
Vites; 2 ileri, 1 geri
Direksiyon; Hidrolik
Ağırlık; 570 kg





KISACA ALİMAR MAKİNA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

" 1956 yılında kurulan ve yurt dışında birçok ülkeye ihracat yapan, yurt içinde ise tüm bölgelerde satış  ve teknik servis ağı bulunan ALİMAR JENERATÖR; Balıkesir’de bulunan 45.000 m² alana kurulu modern üretim tesislerinde faaliyet göstermekte olup genel merkezi ise Ankara’dadır.



Üretimini yaptığı 3 ila 3000 kVA güç aralığında benzinli ve dizel jeneratör grupları, kaynak jeneratörleri, mobil aydınlatma setleri ile müşteri beklentileri en üst düzeyde karşılanmakta olup, uzman mühendislerinden oluşan AR-GE departmanı ile de son teknolojik gelişmeleri ürünlerinde uygulamaktadır.



Kaliteli, hızlı ve verimli üretim ilkesini benimsemiş olan ALİMAR JENERATÖR sürdürülebilir büyüme stratejileri doğrultusunda müşterilerine en iyi çözümleri üretebilmek ve


 

müşterilerinin ülke ekonomisine katkılarının artarak devam edebilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. "










Kaynak; https://alimar.com.tr/
https://www.isim.org.tr/alimar-makina-as-firmasi-22
Türk Patent ve Marka Kurumu
https://www.facebook.com/generator.alimar
https://www.facebook.com/copuroglu.enerji.makine
https://www.youtube.com/watch?v=JJcr04SDJQM
https://www.youtube.com/watch?v=8j8OTZU-ca8
https://www.youtube.com/watch?v=z5qzB6vuf6c


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..