Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Tatile giderken hem yolculuğunuzu hem de geride bıraktıklarınızı güvenceye almayı unutmayın

Okullarda sömestir tatilinin başlamasıyla birlikte pek çok aile tatil planlarını hayata geçiriyor. Bu tatili yurt dışında değerlendirecekler için seyahat sağlık sigortası, arabayla yola çıkacaklar için ise kasko sigortası öne çıkıyor. Ayrıca evden uzakta geçirilecek bu dönemde, konut sigortası ile hırsızlık ya da olası elektrik, su arızalarına karşı konutları güvenceye almak da önem taşıyor.


Türkiye’nin ilk ve lider dijital sigorta platformu Sigortam.net, toplumda sigorta bilincini artırma, karmaşık sigorta ürünlerini daha anlaşılır ve erişilebilir kılma hedefi kapsamında özellikle tatil dönemlerinde yaptırılması gereken sigorta ürünlerine dikkat çekiyor. 


Seyahat sağlık sigortası, yurt dışı seyahatlerinde meydana gelebilecek sağlık sorunlarında devreye girerek, tatil keyfini korumaya yardımcı oluyor. ‘Seyahat Sağlık Sigortası’ kapsamında müşterileri için mini, standart ve kapsamlı olmak üzere farklı poliçe seçenekleri sunan Sigortam.net, Covid de dahil olmak üzere seyahatlerde yaşanabilecek birçok sağlık sorununa karşı güvence sunuyor. 


Tatile arabayla çıkacaklar için ise kasko poliçesi sahibi olmak, yolculukta yaşanabilecek tatsız durumların önüne geçiyor. Sigortam.net, Türkiye’nin 23 önde gelen sigorta şirketinin tekliflerini yapay zeka yardımıyla düşük fiyatlı, en geniş kapsamlı ve fiyat-performans dengesi açısından öne çıkan olmak üzere üçlü bir gösterimle müşterilerinin değerlendirmesine sunuyor. Ayrıca terzi işi çözümler sunan uzman sigorta danışmanlarının da desteğiyle müşteriler poliçe kapsamlarını ihtiyaçlarına en uygun şekilde belirleyebiliyor. Hasar anında da müşterilerinin yanında yer alan Sigortam.net, hasar çağrılarının yüzde 99’una 3 saniyede yanıt vererek, hızlı çözüm desteği sağlıyor. 


Son olarak konut sigortası yaptırarak, tatil sırasında aklınızın evde kalmaması için hem yaşanılan evi hem de evdeki eşyaları depremden su baskınına, yangından hırsızlığa kadar olası risklere karşı koruma altına almak mümkün. Bu üründe de yine poliçeyi doğru ek teminatlarla desteklemek için Sigortam.net’in uzman danışmanları destek sunuyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..