Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Temsa; 2023'in ilk fuarı, Florida'da ki UMA Motorcoach EXPO'da TS30, TS35 ve TS45 Modellerini Sergiledi

 Adanalı TEMSA, 11–14 Ocak 2023 tarihleri arasında Orlando, Florida'da düzenlenen UMA Motorcoach EXPO 2023'te TS30, TS35 ve TS45 model otobüslerini sergiledi. Katılımcılar, Kuzey Amerika pazarı için özel olarak üretilmiş araçlara büyük ilgi gösterdi.



2022’de Kuzey Amerika pazarında gösterdiği başarılı performansla pazar payını yüzde 20’ye yaklaştırarak, söz konusu pazarda tarihinin en iyi yılını geride bırakan TEMSA,  dünyanın dört bir yanından otobüs imalatçılarının ve sektör temsilcilerinin katıldığı fuarda yerini aldı.



TS Serisi Otobüsler, Kuzey Amerika pazarının ihtiyaçları göz önünde bulundurularak, söz konusu pazara özel olarak geliştirilerek imalat süreçleri TEMSA’nın Adana’daki tesisinde gerçekleştiriliyor..


PAZAR PAYIMIZI İKİ KATINA ÇIKARDIK

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan TEMSA CEO’su Tolga Kaan Doğancıoğlu, TEMSA’nın küresel yolculuğunda Kuzey Amerika pazarının çok önemli bir yere sahip olduğunun altını çizerken, “Bugün Kuzey Amerika pazarına sunduğumuz araçlarımız, TEMSA’nın ileri teknoloji ve sürdürülebilirlik yaklaşımının en iyi örneklerini ortaya koyuyor. Sürüş güvenliği, konfor, müşteri deneyimi ve sahip olma maliyeti gibi birçok farklı unsuru gözeterek pazar için özel olarak geliştirdiğimiz araçlarımızla, bugün yüzde 20’ye yaklaşan bir pazar payına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Pandemi öncesinde yüzde 10 seviyesinde olan payımızın, pazardaki zorlu ekonomik koşullara rağmen neredeyse iki katına çıkmasının en büyük nedeni ise müşterilerimizle geliştirdiğimiz güven ilişkisi. Müşteri deneyimini, araçların geliştirilmesinden satış süreçlerine, satış sonrası hizmetlerden memnuniyet araştırmalarına kadar çok geniş bir yelpazede ele alıyoruz. Müşterilerimizin ve iş ortaklarımızın isteklerini, pazar dinamiklerini de göz önünde bulundurarak hizmetlerimize entegre ediyoruz. Ve kendimizi de sürekli bu alanlarda geliştiriyoruz. İnanıyoruz ki pazardaki tüm paydaşlarımızla birlikte, çok daha uzun soluklu bir başarı hikayesini hep birlikte yazacağız” dedi.



Bugün dünyada 70’e yakın ülkede, 35 bine yakın aracıyla faaliyet gösteren TEMSA, Kuzey Amerika pazarına 2010 yılında girdi. Pazarda çok daha aktif olabilmek adına, 2018 yılında kendi şirketini kuran TEMSA, bugün itibarıyla, yüzde 100 iştiraki TEMSA North America aracılığıyla bölgedeki faaliyetlerini sürdürüyor. TEMSA’nın, bugüne kadar Kuzey Amerika pazarında yollara çıkan araç sayısı da 1.500’e yaklaşmış durumda. Geçtiğimiz aylarda, pazar için özel olarak geliştirdiği TS45E’nin lansmanını gerçekleştiren TEMSA, böylece Pazara sunduğu araç sayısını da TS30, TS45, TS35 ile birlikte 4’e çıkarmış oldu. İki yıldır Silikon Vadisi ve California’daki testlerde büyük başarılar imza atan TS45E, dünyanın en büyük otobüs pazarı ABD’nin dönüşümüne de öncülük eden modellerden biri olacak.



Temsa, Fransa gibi bir çok  Batı Avrupa ülkesinde de satışlarını sürdürürken komşu  Yunanistan da da rakiplerinin karşısına çıkıyor. Ve,  Papadakis Grup TEMSA müşterilerine hizmet vermeye başladı..


Kaynak; https://www.temsa.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..