Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

VAZ Niva Legend Pick up

 LADA; JSC AVTOVAZ - JSC PSA VIS-AVTO tarafından imal edilen , NIVA Legend'e dayalı yenilenmiş ticari pikap satışının başladığını duyurdu.. Araçların maksimum taşıma kapasitesi 185 kg artarak  800 kiloya ulaştı. Araç, Klasik Niva'nın tüm özelliklerine sahip ve çift kabinli..




İtfaiyeciler ve kurtarıcılar için kamyonetlerde özel modifikasyonlar yapma deneyimi sayesinde taşıma kapasitesindeki artış sağlandı. Bu arabalar sürekli olarak % 80 - 100'lük bir yükle çalışıyor, bu nedenle LADA NIVA Legend'e dayalı pikaplar için gövde güçlendirildi, yarı şasi ile kabin bağlantısının tasarımı iyileştirildi. Rusya'nın çeşitli şehirlerinde ve çeşitli endüstriyel işletmelerde uzun vadeli kurtarma araçları çalışması, gövdenin güvenilirliğini ve gücünü doğruladı - bu, ticari versiyonların taşıma kapasitesini artırmayı mümkün kıldı.



Bugün, LADA NIVA Legend'e dayalı kamyonet yelpazesi, hem 2 kişilik hem de 5 kişilik kamyonetleri, izotermik minibüsleri, buzdolaplarını, teknik yardım araçlarını, toprak yol versiyonlarını içerir - bir kargo bölmeli 30'dan fazla farklı konfigürasyon 1 ila 3,5 m3 hacim ve 640 ila 800 kg yük kapasitesi. Temel LADA NIVA Legend ticari pikap için önerilen perakende satış fiyatı 1.153.400 Ruble'den başlıyor.





Kaynak; https://www.lada.ru/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..