Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Ferrari F1 ve Iveco S-Way Beraberliği, ikisi de özel renge sahip, ikisi de çekici

Scuderia Ferrari araç filosuna iki IVECO S-Way çekici katılıyor. Formula 1 takım araçlarına özgü özel bir renk tonunda hazırlanan iki S-Way çekici, Formula 1 takımının otomobilleri ve ekipmanlarını dünya şampiyonası yarış pistlerine taşımak için kullanılacak.Scuderia Ferrari'nin Resmi Ortağı ve Ferrari Challenge


 Europe'un Resmi Sponsoru olan IVECO, Fiorano'daki ikonik Ferrari pistinde gerçekleşen bir törenle iki IVECO S-Way çekiciyi Scuderia Ferrari'ye teslim etti.

Iveco Group Kamyon İş Birimi Başkanı Luca Sra, Scuderia Ferrari Yarış Direktörü ve Pist Alanı Başkanı Laurent Mekies'in katıldığı teslim töreninde konuşan Iveco Group Kamyon İş Birimi Başkanı Luca Sra, iş birlikleriyle ilgili duygularını şu sözlerle ifade etti: "Markamızın dünyaca ünlü spor efsanesiyle iş birliği yapıyor olmasından gurur duyuyoruz. 20 yıl boyunca devam eden iş birliğimizde en önemli değerlerinin lojistiği ve taşınmasını yüksek performanslı ve güvenilir araçlarımıza emanet eden Ferrari’ye teşekkür ediyoruz. Bizler de IVECO olarak benzer değerleri, hedefleri, yüksek performans göstermek için gereken tutkuyu ve rekabetçi ruhu taşıyoruz. Tıpkı Scuderia Ferrari gibi, mükemmellik için çabalıyoruz. Performansımızı daha üst seviyelere çıkarmak için çalışıyoruz, her zaman zirveyi hedefliyoruz ve bu tutkuyla faaliyetlerimizi sürdürüyoruz."



Formula 1 takım araçlarına özgü özel bir renk tonu ile hazırlanan iki IVECO S-Way çekici, Formula 1 araçlarının ve ekipmanlarının dünya şampiyonası yarış pistlerine taşınması için kullanılacak. Scuderia Ferrari bu iki çekici ile birlikte IVECO S-Way filosunu daha da genişletmiş oldu.



S-WAY’in özellikleri saymakla bitmiyor

IVECO S-Way’ler, sürücüye, sürdürülebilirliğe ve ileri düzeyde yeni teknolojilerle tasarlanmış ağır hizmet tipi kamyonlardır. Özelleştirilmiş hizmetlere odaklanan eksiksiz ve tam hizmet paketi sunan S-Way sürücünün araçta geçirdiği süreyi konforlu hale getirmiş bir taşıma çözümüdür. IVECO S-Way, yeni motor serisi, ileri teknolojileri, olağanüstü aerodinamik performansı, yenilikçi ve kişiye özel hizmetleriyle ön plana çıkmakta ve iddiasını ortaya koymaktadır. Yakıt verimliliğini yeni bir seviyeye taşıyan S-Way, filo yönetiminde ve araç içi yaşamda yeni bir çığır açmıştır. Aracın çalışma süresini ve yakıt verimliliğini optimize eden, lojistik operatörlerinin işini kolaylaştıran S-Way’ler filo yöneticilerini %100 destekleyen sistemlere sahiptir.


Scuderia Ferrari'ye tedarik edilen IVECO S-Way çekiciler, Maranello ekibinin karavanına mükemmel şekilde uyan çekicilerdir. Araçlarda 570 hp Cursor 13 motor, 12 vitesli HI-TRONIX otomatik şanzıman ve tam otomatik süspansiyonlar, uydu navigasyonu, gelişmiş bir bilgi-eğlence sistemi, IVECO Driver Pal ve 4G bağlantı kutusu bulunmaktadır.



IVECO

IVECO, Iveco Group N.V.'nin bir markasıdır.  (MI:IVG), IVECO çok çeşitli hafif, orta ve ağır ticari araçlar, arazi kamyonları ve arazi görevleri gibi uygulamalar için araçlar tasarlar, üretir ve pazarlar. Markanın geniş ürün yelpazesi arasında 3,3 - 7,2 ton araç ağırlığı segmentini kapsayan Daily, 6 - 19 ton arası Eurocargo ve 16 tonun üzerindeki ağır segmentte on-road IVECO S-WAY, off-road IVECO T-WAY ve hafif off-road görevler için IVECO X-WAY ile IVECO WAY serisi yer alıyor. IVECO, dünya çapında 21.000'e yakın kişiyi istihdam etmektedir. Avrupa, Asya, Afrika, Okyanusya ve Latin Amerika'da 7 ülkede üretim tesislerini yönetmekte ve burada en son ileri teknolojilere sahip araçlar üretmektedir. 160'tan fazla ülkede 4.200 satış ve servis noktası, bir IVECO aracının çalıştığı her yerde teknik desteği garanti eder. 

IVECO Türkiye

Iveco Araç Türkiye çapında 20 yetkili satıcı, 24  satış noktası ve 48 yetkili servis ile hizmet vermektedir. Çok geniş bir ürün gamına sahip olan Iveco hafif ticari araç segmentinde Daily, orta kamyon segmentinde Eurocargo, ağır vasıta segmentinde WAY serisi ile hizmet vermektedir. IVECO orta kamyon segmentinde hali hazırda % 30 pazar payına sahiptir. IVECO 2022 sonu itibariyle Türkiye’de 3.5 ton ve üstü ticarı araç pazarında % 9 pazar payı ile üçüncü konumdadır. 




Kaynak; www.ivecopress.com
www.iveco.com
www.iveco.com.tr
https://www.facebook.com/IVECO/
https://www.youtube.com/user/ivecoitaly
https://www.instagram.com/iveco/
 https://www.linkedin.com/company/iveco/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..