Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Ay da ki Yıldız Geçidi ve Fotoğrafı!

 Uzay'da, biraz daha yakından bakarsak ay da canlı var mı? Biliniyor da saklanıyor mu? Ancak, sonu, sınırı olmayan uzayda yalnız başına olmamız da imkansız! Tarihte;  gerek yaşanılan olaylarda, gerekse de  tarihi eser ve yapılardan insan, hayvan, bitki ve mikrobik canlılardan başkalarının da olması gayet mantıklı görünüyor. Yüce Kitabımız Kur'an da da bir çok ayette ALEMLERİN RABBİ ifadesi geçmekte; "Şüphesiz bu Kur’an, Âlemlerin Rabbi Allah tarafından indirilen bir kitaptır."



Uzayda yalnız olmadığımıza dair son ipucu da Apollo 17 aracı ve ay a dair; " Apollo 17 görevi Ay'da bir "Yıldız Geçidi"ni fotoğrafladı! "

Ufologlar, Apollo 17 görevinden (     AS17/AS17-151-23127     ) Ay'ın yüzeyinde parlayan garip bir nesneyi gösteren yüksek çözünürlüklü bir fotoğrafı incelediler. 




Nesne, daha koyu bir orta kısmın etrafında parlak mavi bir halka bulunan bir tür uzay portalı gibi görünüyor. Nesne, kurgusal televizyon dizisi Stargate SG-1'de tasvir edilen seyahat cihazına benziyor. Fotoğraf, Apollo Ay Modülünün gözlem noktasından çekilmiştir. Araştırmacılar şu soruyu soruyor: Apollo 17, Ay'ın yüzeyinde bir Yıldız Geçidi'nin fotoğrafını çekerdi ve bu, kameranın yakaladığı bir anormallik değil.



Fotoğrafın solunda, ufologların Apollo17 görevi sırasında yakalanan boyutsal bir portalın açılışı olduğunu söylediği küçük mavi bir nokta görülüyor

. Uzay ve zamanda büyük mesafeleri tam olarak taşımaya hizmet eden "Xendra" adı verilen yıldız geçidi veya boyutsal portallar. Örneğin Sixto Paz Wells, 1974'te bir Xendra uzaylısının yanından geçtiğini ve onun onu hemen Jüpiter'in uydularından biri olan Ganymede'ye götürdüğünü iddia ediyor. Yıldız Geçidi, dünya dışı geminin bir yansıması olarak yalnızca geçici olarak var oldu.

Dünya dışı uygarlıklar Yıldız Geçidi teknolojisine sahip


Birçok dünya dışı uygarlık, insanlara kıyasla çok ileri düzeylere ulaşmış olabilir ve bazılarının eski zamanlardan beri dünyaya inmiş olması da muhtemeldir. Bu, bu evrimleşmiş varlıkların, boyutsal portallar sayesinde uzay-zamanı çarpıtabilecekleri ve boyutları manipüle edebilecekleri anlamına gelir. Bu nedenle, bir uzaylı uygarlığını yorumlamanın birçok yolunu hayal edebiliriz ve bu, farklı boyutların birbiriyle iç içe nasıl bir arada var olabileceği konusunda pek çok yanlış anlaşılmaya yol açan bir gerçekliğin gerçek "kavşak noktası"dır.






Kaynak; https://24newstodays.com/2023/05/06/top-secret-the-apollo-17-mission-photographed-a-stargate-on-the-moon-3/
https://www.diyanet.gov.tr/tr-TR
https://www.kuranvemeali.com/alemler-ile-ilgili-ayetler
https://eol.jsc.nasa.gov/BeyondThePhotography/
https://24newstodays.com/
https://www.haberturk.com/kuran-fihristi/alemler-ile-ilgili-ayetler
https://24newstodays.com/2023/05/05/watch-footage-of-an-alien-trapped-in-a-secret-brazilian-base/
https://24newstodays.com/2023/04/27/fbi-and-wikileaks-release-secret-documents-that-prove-the-existence-of-extraterrestrial-beings-and-beings-from-other-dimensions/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..