Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

İstanbul Taksileri, Citroën Jumpy Spacetourer Arması Taşıyacak

Konforu ön planda tutan yenilikçi ve yüksek teknolojiye sahip modelleriyle otomotiv tarihinin en köklü üreticilerinden olan Citroën, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı taksi dönüşüm projesinde Jumpy Spacetourer modeli ile yerini alıyor. Geniş iç hacmi, teknolojik özellikleri ve sessiz motoruyla İstanbulluların ulaşım ihtiyaçlarına konfor katacak Jumpy Spacetourer, engellilere uygun karoseri ve


 

TSE onaylı üstyapılara uygun tasarımı ile “Geniş ve Lüks Aile Taksisi” kavramını şehir hayatına kazandıracak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, mevcut taksi adedine ek olarak dönüştürülecek araçlarla, taksi probleminin çözümü ve taksi adedinin artırılmasını hedefliyor.




İstanbul, işlevsiz hatların kapatılması ve hattaki araç sayısının azaltılması sonucu minibüs/dolmuşları taksiye dönüştürüyor. Bu proje ile “Geniş ve Lüks Aile Taksisi” kavramı, İstanbulluların hayatına girmeye hazırlanıyor. Mevcut taksi adedine ek olarak dönüştürülecek araçlarla, taksi probleminin çözümü, taksi adedin ve engelli erişiminin de artırılması hedefleniyor. 



Konforu ön planda tutan yenilikçi ve yüksek teknolojiye sahip modelleriyle otomotiv tarihinin en köklü üreticilerinden Citroën, ileri seviyede konfor ve teknolojisine ek olarak, engelli erişimine uygun yapısıyla ön plana çıkan Jumpy Spacetourer ile bu gelişimdeki yerini alıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı minibüs/dolmuşların taksiye dönüşüm projesi kapsamında İstanbul halkına hizmet etmek için gün sayan Citroën, sınıfının en konforlu modeli olarak bilinen, geniş iç hacmiyle de rakiplerinden ayrılan Jumpy Spacetourer ile İstanbulluların ulaşımına konfor katmak için yerini alıyor.


Citroën Jumpy Spacetourer ile yolculuk konforu artıyor!  


Her iki tarafta yer alan sürgülü kapıları ile esnek bir kullanıma sahip olan Citroën Jumpy Spacetourer, otomatik vitesle kombine edilen güçlü ve sessiz motoru, en yeni teknolojiye sahip donanım ve konfor öğeleriyle İstanbullulara fayda sağlayacak bu projede yerini alarak özellikle şehir içi ulaşımına değer kazandırmaya hazırlanıyor. Citroën Jumpy Spacetourer, engelli erişimine uygun ve lüks taksi kullanımına dönüştürülmeye elverişli yapısıyla İstanbulluların yeni tercihi oluyor. TSE tarafından onaylanan üstyapı çalışmaları için son derece uygun olan Citroën Jumpy Spacetourer, bu sayede aracı satın alan taksiciler için de önemli avantajlar sağlıyor.

1 yorum:

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..