Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Google'da Değişiklik; Picasa ve Picasa Web Albümleri artık desteklenmiyor!

Google albüm arşivinde yapılacak değişiklikler...
Google albüm arşivi; Google tarafından sunulan bir web galerisidir. Çeşitli Google ürün ve hizmetlerindeki fotoğraf ve video içeriklerini görüntüleyip yönetmenize olanak tanır. Hangouts ve Picasa Web Albümleri gibi eski Google ürünleri bunlara dahildir.


Google albüm arşivi 19 Temmuz 2023'te kullanımdan kaldırılacak ve yalnızca albüm arşivindeki içerikler silinecektir. Kaydetmek istediğiniz içerikleriniz varsa söz konusu tarihe kadar Google Paket Servisi ile bunların kopyasını indirin.
Değişiklikten etkilenmeyecek içerikler

Albüm arşivi kullanımdan kaldırıldıktan sonra içeriklerinizi aşağıdaki Google ürünleriyle görüntüleyebilir ve yönetebilirsiniz:Blogger resimleri değişiklikten etkilenmeyecektir.Blogger resim içeriklerinizi görüntüleyip yönetin.
Google Hesabı profil fotoğrafları değişiklikten etkilenmeyecektir. Geçmiş ve mevcut profil fotoğraflarınızı görüntüleyip yönetin.
Google Fotoğraflar'daki içerikler değişiklikten etkilenmeyecektir. Google Fotoğraflar'daki video, fotoğraf ve albümlerinizi görüntüleyip yönetin.Albüm arşivi ile Google Fotoğraflar arşivi birbirinden farklıdır. Google Fotoğraflar'da yer alan ve Google Fotoğraflar arşivine taşıdığınız fotoğraf ve videolar değişiklikten etkilenmeyecektir.Google Hangouts'taki resim ve videoların çoğu Google Chat'e taşındığı için değişiklikten etkilenmeyecektir. Google Chat'teki resim ve video içeriklerinizi görüntüleyip yönetin.
Değişiklikten etkilenecek içerikler

Aşağıdakiler dahil olmak üzere yalnızca albüm arşivindeki içerikler 19 Temmuz 2023'te silinecektir:Ender durumlarda, küçük resimler ve albüm yorumları/beğenileri
Albüm arşivindeki bazı Google Hangouts verileri
2018'den önce Gmail tema seçiciye yüklenen arka plan resimleri
Paket Servisi'nde verilerinizin kopyasını indirme

Google albüm arşivi 19 Temmuz 2023'te kullanımdan kaldırılacaktır. Bu tarihe kadar Google Paket Servisi'ni kullanarak verilerinizin kopyasını indirebilirsiniz. Paket Servisi, Google verilerinizin kopyasını indirmenize veya dışa aktarmanıza olanak tanıyan bir üründür.

İpucu: Google Workspace hesabı kullanıyorsanız albüm arşivi seçeneğini kullanmak yerine Paket Servisi'nde ürünleri ayrı ayrı seçmeniz gerekir. Google Paket Servisi'ni kimlerin kullanabileceğini kuruluşunuzun yöneticisi belirler. Google Workspace'te Paket Servisi ayarlarını nasıl yöneteceğinizi öğrenin.
Albüm arşivindeki albümleri tek tek indirme

Albüm arşivindeki belirli albümleri indirmek istiyorsanız: Kaydetmek istediğiniz albüme gidin.




Kaynak / Alıntı; https://support.google.com/picasa/answer/7008270?hl=tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..