Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Morgan Motor Company, Verimlilik, Deneyim, Gelişim...

 Morgan Motor Company, Verimliliğini Artırmak ve Müşteri Deneyimini Geliştirmek İçin IFS Cloud'a GeçtiIFS, uzman otomotiv markası olan Morgan Motor’un tüm süreçlerini uçtan uca destekliyor. Kurumsal iş uygulamaları şirketi IFS, İngiliz spor otomobil üreticisi Morgan Motor Company'nin operasyonel verimliliği artırmak ve müşteri deneyimini iyileştirmek için IFS Cloud ERP çözümünü kullanmaya başladığını duyurdu.


Morgan, üretim, tedarik zinciri ve yedek parça gereksinimlerini koordine etmesini ve tüm dahili operasyonel süreçlerinde uçtan uca verimlilik sağlamasını mümkün kılacak bir çözüm arayışındaydı. Aynı zamanda, piyasaya sürekli yeni modeller sürüyordu dolayısıyla seçtiği çözümün müşterilere en uygun satın alma ve satış sonrası hizmeti sunduğundan emin olması gerekiyordu.


IFS Cloud, Morgan Motor Company'nin tüm iş süreçlerinde operasyonel verimlilik sağlıyor. Müşterilerle sağladığı ileri düzeyde veri akışı ile karar alma mekanizmasını güçlendiriyor ve üreticinin müşteri ihtiyaçlarını doğru bir şekilde karşılamak için araç ve hizmet tekliflerini geliştirmesine olanak tanıyor.  


Uzun süredir IFS müşterisi olan Morgan, seçkin IFS müşterilerine yönelik bir girişim olan ve daha geniş bir pazara açılmadan önce gelişmiş teknik destek ve danışmanlık sunan yeni IFS Cloud sürümünü hızlandırılmış bir şekilde hayata geçiren IFS Pioneer Program'da yerini aldı. Morgan Motor Company, IFS Cloud'un en son sürümünü kullanan ilk Birleşik Krallık Pioneer Program müşterisi oldu.


Bir hafta sonu boyunca süren ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilen hizmete geçişin ardından Morgan, satış, üretim, proje, satın alma, envanter ve finans süreçlerini destekleyen çözüm sayesinde 200’e yakın kullanıcıyla anında çalışabilir duruma geldi. IFS Ar-Ge, küresel danışmanlık ve birleşik destek ekipleri, bu kullanıcılarla aktif olarak etkileşim kuruyor ve Pioneer Program'ı kolaylaştırıyor. Gerektiğinde sorunları hızlı bir şekilde ele alacak olan IFS, Morgan’a sürekli teknik destek de sunacak.


Morgan Motor Company IFS İş Sistemleri Geliştirme ve Destek Sorumlusu Daniel Godwin şunları söyledi: "Mevcut ekonomik ortamda, uzman otomotiv üreticileri tedarik zincirindeki aksamalar, artan maliyetler ve sürdürülebilirlik için süregelen ihtiyaçlar gibi zorlukları yönetmek zorunda kalıyorlar. Yaklaşık on yıldır IFS ürünlerini kullanıyor ve IFS ekibiyle aktif çalışıyoruz. Bu süre zarfında ekibe ve ürünlerine hep tam güven duyduk. Uzman destek ekipleri ve çok yönlü teknolojilerinin yardımıyla, bu karmaşık süreçlerden güvenli bir şekilde geçeceğimizi biliyoruz. IFS Cloud’u kullanmak süreçlerimizi kolaylaştırmamızı, operasyonel verimliliği artırmamızı sağlayacak. IFS’in kullanım kolaylığı düzenli şekilde güncellemeler yapabileceğimizin ve her zaman son işlevselliğe kolayca erişebileceğimiz anlamına geliyor.”


Morgan Motor, ileriye dönük olarak, IFS Cloud'un çevresel verimlilik konusunda da süregelen çalışmalarını tamamlamasına ve geliştirmesine yardımcı olacağına inanıyor. IFS Cloud aynı zamanda şirketin operasyonları üzerinde daha fazla görünürlük elde etmesini sağlayarak, sürdürülebilirlik girişimlerini gerçekleştirmesine ve ESG performansını daha iyi yönetmesine ve ölçmesine yardımcı olacak.


IFS Baş Ürün Sorumlusu Christian Pedersen şunları söyledi: "Morgan Motor, geleneksel işçilik ile modern teknoloji ve inovasyonun ilgi çekici bir karışımıdır. Ekip, mirası ve kültürüyle gurur duyuyor, ancak aynı zamanda IFS Cloud’a geçişten en iyi şekilde yararlanmak için bizimle birlikte çalışmaya ve sürekli olarak yeni yetenekler getirmemizi, işlerinde esneklik oluşturmamıza çok destek oluyor. Onlarla güvene dayalı harika bir ortaklık kurduk ve gelecekteki ilişkimizin neler getireceğini merakla bekliyoruz." 





Kaynak; Basın Bülteni
https://www.linkedin.com/company/ifs-turkey/
https://www.instagram.com/ifsturkiye/
https://twitter.com/IFS_Turkiye
https://www.facebook.com/ifs.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..