Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni elektrikli araç, Hattat Regis Otomotiv'den gelecek

Bir yerli otomotiv projesi daha;  elektrikli, kent içine uygun, hafif ve ekonomik. Hattat ve Valtra markalı  traktör imal eden, Türkiye'nin önde gelen otomotiv firmalarından Hattat Grubu, bu kez elektrikli araçla gündeme geliyor;  Bu çalışmada, iki ortaklı şirket, Avrupa yollarında da başarılı olmuş bir aracın, Türkiye pazarında da talep ve ilgi görmesini hedefliyor. 



"  HEMA HOLDING A.S. ile REGITEC GROUP S.R.L arasında % 50 eşit ortaklık payı ile kurulan HATTAT REGIS OTOMOTIV SISTEMLERI A.S. fabrikamızda maksimum 75 km/h hızda 150 km menzilde 750 kg ağırlık taşıma kapasitesine sahip % 100 elektrikli araçlarımızı üretmeye başlayacağız. REGIS markası ve EPIC0 modeli ile hali hazırda Avrupa’da yeteneğini kanıtlamış ve müşterilerine sunulmuş olan bu akıllı araçlar Ülkemizde de en kısa sürede Pazar payına dahil olacaktır. 

Yerli otomobil Hattat'tan mı gelecek?

Açık kasa , kapalı kasa, panel van ve çoklu yardımcı ekipmanları ile bir çok sektörde tedarik zincirinde kolaylaştırıcı hizmetler sunacaktır. Tamamen teknoloji ile donatılmış Elektrikli araçlar ile e-mobility kabiliyetlerimizi arttırarak hem ihracat olarak hem de yerli pazara sunacağımız katma değerden dolayı gurur duymaktayız.  "



" We will start producing our 100% electrical vehicles with a weight carrying capacity of 750 kg at a maximum speed of 75 km/h at a range of 150 km in our HATTAT REGIS AUTOMOTIVE SYSTEMS factory which was established with an equal partnership share of 50% between HEMA HOLDING and REGITEG GROUP.



These smart vehicles which have already proven their ability in Europe with the REGIS brand and the EPIC0 model and have been presented to their customers will be included in the market share in our country as soon as possible. 

Ufukta,125 beygirlik yerli bir araç mı var?

With its open case, closed case, panel van and multiple auxiliary equipments, it will provide facilitating services in the supply chain in many sectors. We are proud of the added value that we will offer to both export and the domestic market by increasing our e-mobility capabilities with electric vehicles fully equipped with technology. "

HATTAT ve HEMA'DAN YENi ARAÇLAR; KASIRGA, VARAN, ŞiMŞEK, TAYFUN





Kaynak; https://www.hemaendustri.com.tr
https://www.hattat.com.tr/GroupCompanies.aspx
/https://www.facebook.com/profile.php?id=100057799592369

1 yorum:

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..