Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Lada Granta; 1.5 Milyonu, Priora, Kalina ve Samara'yı Geçti

 20 Kasım 2023'te LADA Granta'nın toplam satışı 1,5 milyon sınırını geçti. LADA Granta ailesinin "yıldönümü" arabası, "Togliatti'den Satın Alıyoruz" programı kapsamında Togliatti Kenti'nde sahibine ulaştı. Araç, standart konfigürasyonda beyaz bir sedandı.İlk Granta'dan bu yana1,5 milyondan fazla satılan  LADA Granta, 



en popüler LADA ailelerinden biri haline geldi ve satış hacminde LADA Priora ve LADA Kalina gibi modelleri ve hatta efsanevi "dokuz" u (VAZ-2109 / Lada Samara) geride bıraktı.

FRANSA'DA LOGAN ; 7700, GRANTA; 5600 EURO (SYMBOL YOK)

  LADA Granta, Aralık 2011'den bu yana 12 yıldır Rusya pazarında bulunuyor. Model zaten 2012 yılında en çok satan modellerden biri haline geldi ve o zamandan beri sıralamada sürekli olarak 1. veya 2. sırada yer aldı. LADA Granta, 2013, 2014, 2015, 2019, 2020, 2022 satış sonuçlarına göre 6 kez pazarın 1 numaralı modeli oldu ve 2023 yılında da benzer bir yüksek sonuç bekleniyor.



LADA Granta projesi bir "halk arabası" olarak başladı ve bugünkü güncel araç, Rusya'daki en uygun fiyatlı modeldir. Aynı zamanda Granta ailesi, en donanımlı versiyonların yanı sıra ticari pikaplar ve vanlar, Sport serisinin modifikasyonları, sürüş dersleri versiyonları ve çift yakıtlı araçları içerecek şekilde genişletildi. 2018 yılında LADA Granta nesli değiştirildi. 2020 yılında temel 8 valfli motor yükseltildi: iyileştirilmiş çekiş özellikleri aldı ve güç 90 beygire çıkarıldı.

Yıllara Yollara Meydan Okuyan Rus Klasiği, Lada; Samara'sıyla, Nova'sıyla, Niva'sıyla elliyi devireli çok oldu

LADA Granta ailesinin arabaları, çok çeşitli sorunları çözmelerine olanak tanıyan bir dizi özelliğe sahiptir. Enerji yoğun süspansiyon ve 180 mm'lik yerden yükseklik, değişen kalitedeki yollarda güvenli ve konforlu bir sürüş sağlar; AI-92 benzine uyarlanmış yüksek torklu ve ekonomik motor, otomobilin güvenilirliğini artırır. Beş kişilik geniş iç mekan ve geniş bagaj, LADA Granta'yı seyahat ve günlük geziler için uygun bir araba haline getiriyor.

Renault'dan Sonra Çinli FAW'la Beraber, Ve Lider; Lada Granta


Kaynak; Lada.ru

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..