Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Ve, TransAnatolia'da son etap

Dakar'a değil Anadolu'ya gel.. Önemli bir yarış daha ,sona yaklaşıyor.
TransAnatolia gibi spor ve sosyal unsurlar taşıyan faaliyetler, ne yazık ki, tanıtım eksikliği gibi sebeplerle halka tam ulaşmıyor veya ulaşamıyor. İstanbulpark örneğindeki gibi büyük bir potansiyel, malzeme ve parkurlar söz konusu.


Ralli Raid Türkiye


Yine de Trans Anatolia'nın yapılabilmiş olması bile büyük bir olay.
Türkiye’nin tek uluslararası ralli raidi olan Transanatolia finişe doğru gidiyor


TransAnatolia



Geçmişten günümüze Asya ile Avrupa arasında bir köprü görevi görmüş olan Anadolu Yarımadamız tarih boyunca çok çeşitli kültürlere ev sahipliği yaptı. Son dört yıldır Anadolu’nun güzellikleri arasında devam eden macera beşinci yılında da Türkiye’nin en zor rallisi olma iddiasını sürdürüyor..

 

 




30 Ağustos’ta Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Ankara’dan start alan Transanatolia, 6. Gününe tam gaz devam ediyor.

İlk 5 gün boyunca zorlu parkurlardan geçen pilotlar, 6. Günlerinde sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Çayıralan ve Topaklı etaplarını tamamlamak üzere yola çıktılar.

Toplam 41 pilotun start aldığı Transanatolia’nın altıncı gününde yarışmacılar transfer ve özel etaplarıtamamlayıp tekrar Göreme’deki kamp alanına ulaşacaklar.

5. GÜN SONUÇLARI


MOTOSİKLET KATEGORİSİ

Alessandro Botturi




BUGGY KATEGORİSİ

Tsanko Tsankov

Zornitsa Todorova




KAMYON KATEGORİSİ

Marino Mutti

Roberto Zambelli




4X4 KATEGORİSİ

Ahmet Tınkır

Ali Günpay




RAID KATEGORİSİ




İsmal Cumhur Dural

Kürşad Gülerman


Ralli Raid Türkiye


30 Ağustos - 6 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleşen 5.Transanatolia Rally Raid, ralli motosikletleri, arazi araçları ve buggy’lerin katılımıyla zorlu toprak, çamur ve su geçişlerinden oluşan parkurda tam 7 gün süren Türkiye’nin tek “rally raid”dir.


RALLY RAID: 3-15 gün arasında değişen süreler içerisinde, 1.500-10.000 km uzunluğunda off-road parkurlarda gerçekleştirilen, ralli motosiklet, arazi araçları, ATV ve buggy’lerin birlikte yarıştığı rallilerdir.

Kaynak / bilgi;   www.transanatolia.com
 www.facebook.com/transanatoliaofficial

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..