Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

KISACA BİSAN

Kendi internet sitesinden, BİSAN.
İki tekerlekli araçlar sektörünün lider kuruluşu olan ve iki anonim şirketten oluşan Bisan Şirketler Grubu İzmir Kemalpaşa'daki tesislerinde faaliyetlerine devam etmektedir.
Ürün gamına dahil olan ürünlerden Bisan bisiklet, Bisan moped, Bisan Tekerlekli sandalye kendi tesislerinde gerçekleştirmektedir.BİSAN BİSİKLET MOPED OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET A.Ş.Bisan Şirketler Grubu bünyesinde bulunan ve bisiklet, moped ve jant-çamurluk üretimi yapan şirketler 1999 yılında birleşerek, Bisan Bisiklet Moped Üretim San. ve Tic. A.Ş. adı altında toplanmışlardır. 

BİSİKLET PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Bisan Bisiklet Moped Üretim San. ve Tic. A.Ş. tarafından üretilen ürünlerin yurt çapında pazarlanması amacıyla kurulan Bisiklet Pazarlama San. ve Tic. A.Ş., tüm Türkiye 'ye yayılmış 727 adet bayi, 96 adet yedek parça bayii ve 886 adet servis ile, tüketiciye en kaliteli hizmeti sunmak için faaliyetlerine devam etmektedir. Bisiklet: 1963 yılında İzmir Bornova'da, 15.000 m2'lik alanda, yıllık 12.000 adet bisiklet üretim kapasitesi ile üretime başlayan ve Türkiye'nin ilk bisiklet fabrikası olan Bisan, kurulduğu günden bu yana sürekli gelişerek, büyüyerek dünya çapında bir marka haline gelmiştir. 38 yıllık tarihi boyunca sürekli kendini yenileyen, dünya bisiklet sektöründeki gelişmeleri takip eden, teknoloji yatırımları yapan ve "kaliteli ürün" ilkesinden taviz vermeyen BİSAN, iç pazardaki başarısının yanı sıra dış pazarlarda da önemli bir pay sahibi olmayı başarmıştır. İzmir - Bornova'da başlayan seri üretim, zaman içerisinde iç ve dış pazarların artan taleplerine cevap veremez hale gelince, 1994 yılında, İzmir Kemalpaşa'da, yalnız Türkiye'nin değil, Avrupa'nın da en büyük bisiklet fabrikalarından biri olan, 49.134 m2 alana kurulu, yıllık 800.000 adet bisiklet kapasiteli üretim tesislerini devreye almıştır.

 1996 yılında 550.000 adetlik üretime ulaşan ilk ve tek bisiklet fabrikası olan BİSAN, 1997 yılında ISO 9001 Kalite Sistem belgesi almıştır.

 Moped: 1974 yılında EGE MOSAN adıyla üretime başlayan moped fabrikasında, Bisanmarkası ile moped, moped motoru ve yedek parçası üretilmektedir. 

1997 yılında ISO 9001 Kalite Sistem Belgesi alan fabrika, Pres, Döküm, Isıl İşlem, Kaynak, Dövme, Boya, Talaşlı İmalat, Kaplama, Montaj atölyeleri ile moped imalatında Fransa PEUGEOT'dan sonra Avrupa'nın 2. büyük kuruluşudur. 2000 yılı sonlarında, tekerlekli sandalye üretimine başlayarak medikal sektöre adım atan BİSAN, bu alanda TSE standartlarına uygun fabrikasyon üretimi gerçekleştirerek kısa zamanda büyük bir boşluğu doldurmuştur.
www.bisan.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..