Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

KISACA BOZOK TRAKTÖR

Kendi internet sitesine göre, Bozok Traktör.

Şirketimizin faaliyet konusu otomotiv sanayi mamullerinden biçer döver, Traktör ve diğer motorlu ve motorsuz zirai aletler her türlü makineleri ile bunların yedek parçalarının alım satımını imalini, ithali ve ihracatını yapmaktır.
Vizyon: Farklılık yaratarak kalıcı üstünlük sağlamak Türkiye'nin her yönden uzmanlaşmış lider


Traktör üreten firması olmaktır.Bugün dünden iyi yarınsa bugünden daha iyi olacak.
BOZOK TRAKTÖR TAFE marka traktörlerin Türkiye distribütörlüğünü alarak ithalat yapmaya başlar.Şirket hedeflerinin ithalatçı konumunun yanında yatırımlar yaparak ihracat yapmak Türk ekonomisine katkıda bulunmak işsizliğin arttığı dönemlerde Türk insanına iş istihdamı sağlamak.

Biz Türk tarım sektörünün lideri konumuna gelmeyi hedefleyen bir şirketiz. Tabi ki sorumlulukların gerektirdiği gibi hareket etmek mecburiyetin deyiz. Tüm yeniliklere açık olup yatırımlarımızı ona göre yapmaktayız.Uygun üretim için yeni teknolojiye sahip kullanımı kolay, ekonomik, iş verimi yüksek çevreye zarar vermeyen traktör ve ekipmanların kullanımı son derece önemlidir. Her geçen gün ekonomik koşulları zorlaşan çiftçilerimiz için, kullanımı kolay TAFE Traktörlerini Türk tarımına daha iyi hizmet edebilmek için ülkemizde de iş istihdamı sağlamak amacıyla yönetim kurulu başkanı Adem KARACABAY Gebze’ye yaptığı yatırımla 20.000 metrekare alan üzerine kısa bir zaman içerisinde üretim ve montaj fabrikamızı kurduk. Hindinstan’a ait Massey Ferguson, perkins motor TAFE Traktörlerin üretim ve montajını Türkiye de yapmaya başladık şirketimiz adına gurur verici.
Biz sektörde hep ilklere imza attık buda sektörde lider olmanın gereği. Bundan sonrada çalışmalarımızla, 62 bayiimiz Türkiye genelindeki ve 94 servisimizle de hep ilklere imza atmaya devam edeceğiz.İşimizi biliyoruz bir işi en iyi o işi yapan bilir.İmalatını ve ithalatını yaptığımız ürünlerimizi kaliteli olarak en üst standartlar düzeyinde pazara sunarak yatırımlara devam edeceğiz.

Tarım ve otomotiv sektöründe faaliyet gösteren birçok firma var. Bu firmalar iç piyasaya hâkim olmak satışlarını artırmak için yarışmaktadır. Lider olmak kolay değil demiştik. Bozok Traktör olarak yaptığımız televizyonlardaki görsel hem de yazılı basındaki reklamlar ve iç piyasa araştırmasıyla insanları bilgilendirerek alacakları ürünlerin teknolojik önemiyle birlikte garanti ve yedek parça konusunda aydınlatarak gönüllerinde taht kurarak Türkiye genelinde tanınan bilinen firma olmayı başarmaktır.
http://www.bozoktraktor.com/kurumsal.php


Yönetim Kurulu Başkanı Adem KARACABAY geçtiğimiz Ağustos ayında bir kazada vefat etti.Son zamanlarda Tafe yerine Bozok markasıyla traktör imalatı gerçekleştirilmeye çalışılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..