Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

BAŞKAN, BU REKLAMDA OYNADI!

Dublörsüz, sıradışı, heyecanlı bir çalışma; üstelik başkan, bu reklamda yer alıyor
Reyting sonuçlarını etkileyecek en önemli hareketlerden birisi!!!20 metre yüksekte, 
15 tonluk kamyon limandaki vince takılı. Allta deniz, çevrede muhteşem bir manzara.Bu filmin dublörsüz iki oyuncusu var; 
az evvel dediğimiz Volvo Başkanı ile
 Volvo'nun as elemanı Volvo FMX.
Bu etkinlikte hem test, hem reklam, hemde heyecan vardı.

Yazımızda yer alan viedodan reklamı ve reklamın nasıl çekildiğini izleyebilirisiniz.
Claes Nilsson konu ile ilgili açıklamasında, “The Hook” adlı film ile FMX’in önünde yer alan çeki demirinin boyutlarının normalde maruz kaldığı gerilimlerden çok daha fazlasını kaldırabilecek şekilde tasarlandığını göstermek istedik. Amacımız, inşaat kamyonlarımızın gücünü ve kalitesini gözler önüne sermekti. Bunu ortaya koymak için de 15 tonluk bir kamyonu kendi çeki demirinden havaya kaldırmaktan daha iyi bir yol olamazdı,” diyor.

Claes Nilsson, "Çok heyecanlandığımı ve kendimi neyin içine attığımı birden fazla kez sorguladığımı itiraf ediyorum. Dağcı değilim ve yüksekliği çok sevdiğim söylenemez. Ama bunu yapacağıma söz verdiğimden, sözümden dönmedim,” diyor.
 
Göteborg limanında sudan 20 metre yükseğe kaldırılmış halde duran bir Volvo FMX inşaat kamyonunun ön panelinde ayakta duran Claes Nilsson sözlerine şöyle devam ediyor: “Çekimler pek çok kez tekrarlandığı için filmi çekmek zaman aldı. Çekim esnasında hava oldukça soğuktu – yaklaşık 8 derece civarında – ve rüzgar saniyede 10 metre hızla esiyordu. Bir süre oldukça üşüdük. Ama çekimler çok keyifli geçti ve çekim boyunca %100 güvenlik sağlandığından hiç korkmadım.”

Film bir helikopterden çekildi. Her şey en ufak ayrıntısına kadar önceden hazırlandı.  Filmin yönetmeni olan Folke Film'den Filip Nilsson, “İşin zor kısmı, filmin tamamını bir defada helikopterden çekmekti. Yerden 20 metre yükseklikte asılıyken soğukkanlılığını koruyabilen ve yaptığı işe odaklanabilen Claes Nilsson'a hayran kaldığımı da belirtmek isterim.
 
 Bunu kendim de denedim, ama sadece 15 dakikalığına. Gerçekten çok ürkütücüydü,” diyor.

Volvo Kamyon'un araçlarının özelliklerini test etmek için çektiği ilk olağanüstü film bu değil. “Balerin Akrobasisi”, geçen Ağustos'ta internette yayınlanmasıyla birlikte dünya çapında büyük bir başarı yakaladı. Faith Dickey'in son sürat giden iki kamyonun arasındaki bir ipin üzerinde dengede yürümeyi başardığı videoyu YouTube'da 7 milyonu aşkın kişi izledi. Filmin amacı, Volvo'nun yeni uzun yol kamyonunun gelişmiş dengesini ve direksiyon hakimiyetini göstermekti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..