Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Klasik otomobillerden; önce Uniq İstanbul sonra Mercedes Benz Bahar Rallisi...

 Klasik otomobiller yollara çıkıyor, organizasyonlar ralliler sırada.. Klasik Otomobiller; bu yıl yine hareketli, yine geziyor, yine farkındalık oluşturuyor...
Önemli günlere katıldıkları gibi rallilere de  ilgisiz kalmıyorlar. 
2015'te ilk klasik ralli Mercedes Benz adına olacak.Tasarımlarıyla günümüzdeki torunlarından daha fazla ilgi gören araçların en genci 1970 doğumlu!!!
Mega şehir İstanbul’un en yeni kültür, sanat ve eğlence mekanı
Uniq İstanbul, klasik otomobillere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
 
Klasik Otomobil Kulübü’nün, kuruluşunun 25. yılı kapsamında her ay farklı mekânlarda düzenlediği organizasyonlardan birisi de 11 Nisan’da Uniq İstanbul’da gerçekleşecek.

Klasik otomobil sevgisi ve ilgisinin sürdürülmesi, genç nesillere aktarılması için çalışan dernek, 500’e yakın üyesiyle pek çok organizasyon gerçekleştirirken klasik otomobile olan ilgiyi sürekli canlı ve gündemde tutuyor. Kulübün, kurulduğu günden beri her sene düzenlediği klasik otomobil rallileri halkın en fazla ilgi gösterdiği etkinliklerin başında geliyor.
 Klasik otomobiller yollara çıkıyor, organizasyonlar ralliler sırada..
Bu yılın ilk klasik rallisi; Mercedes-Benz Bahar Rallisi; 18-19 Nisan tarihlerinde, Anadolu yakasında gerçekleşirken, en genci 1970 doğumlu 50’ye yakın klasik otomobil 11 Nisan, saat 11.00’den itibaren Uniq İstanbul’da olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..