Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

İngiltere'den; En Etkili Medya ve İletişim ödülü Türkiye'ye geldi

Kendi alanında, dünyanın önde gelen yarışmalarından Formula Student İngiltere'de Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu YTU Racing 'En Etkili Medya ve İletişim' ödülünü kazandı. Ülkemizin gururu olan ekibi alkışlıyoruz..





Formula Student Formula SAE™ adıyla 1981 yılında ABD’de
otomotiv mühendisleri derneği tarafından kurulan yarışmanın





İngiltere etabı..1999 yılından beri İngiltere’de yapılan yarışma
diğer FSAE serileri ile çok benzer kurallar içermekte ve FSAE serileri arasında en çok kuralı barındıran yarışmadır. Institution Of Mechanical Engineers (IMechE) tarafından düzenleniyor.
Üniversite öğrencilerinin oluşturduğu takım bir yıl içerisinde formula tipi tek kişilik bir yarış aracının tasarımını, üretimini ve testini gerçekleştirir ve yarışma zamanında aracını jüri önünde sergileyip çeşitli performans testlerine katılırlar. Bir yarış aracının yanında öğrenciler, bir firma gibi aracının maliyet analizlerini, pazar analizlerini, satış tahminleri, firma yönetimi, organizasyon yapısını jüri önünde sunarlar.







Yarışmaya katılan öğrenciler teknik becerilerini gerçek bir yarış aracı üzerinde sergileme ve test etme olanağı bulurlar. Alınan teorik bilgiler ile pratik becerileri bir araya getirerek kariyerleri için
önemli tecrübe kazanırlar. Formula Student pratik becerilerin yanı sıra öğrencilere tasarım ve üretim, takım çalışması, zaman yönetimi, proje yönetimi, pazarlama gibi alanlarda eşsiz bir tecrübe sağlar.


Kaynak; http://yturacing.com/
https://www.facebook.com/YtuRacing

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..