Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni KiA Sportage

 Yeni Sportage fuarda tanıtılıyorFrankfurt Otomobil Fuarı’nda sergilenecek yeni modellerden biri de KIA Sportage. Genel hatları değişmeyen ancak özellikle far, sis lambaları ve iç donanımlarda yeniliklerin göze çarptığı araçta modern savaş uçaklarının ikonik çizgisinden ilham alan yeni tasarım, aynı zamanda belirgin çizgileri ve pürüzsüz
yüzeyi arasındaki zıtlıktan doğan görsel bir uyum oluşturuyor.

Yeni Sportage, artık  daha keskin detaylara sahip. Izgara ile entegre olmayan otomobil farları Sportage'ta yeni tasarımla yaşanan en büyük değişimi temsil ediyor. Aslında farlar bazı küçük sınıftaki otomobillerdeki gibi yukarıya çekilmiş.Bu durum aracı, güncel modelinden çok farklı hale getirmiş. Otomobil sevenlerin hemen tanıyabileceği Yeni KIA Sportage'ın daha düşük, daha geniş “kaplan-burun” ızgarası, model yüzünün alt kısmına daha fazla hacim kazandırıyor.Böyleceotomobilde daha heybetli ve daha kararlı bir duruş ortaya çıkıyor.


Daha sportif ve eğimli profili, Yeni Sportage’ın temel özelliğini oluşturuyor. Yan taraftan arabanın arkasına doğru hafifçe daralan bir tavan, daha uzun dingil mesafesi ilemodelin geriye meyilli silueti yeni tasarımda da muhafaza edildi.


Arka kısımda yer alan yatay formlar ve yüzey hacmi, otomobilin genişliğini vurguluyor. Bu detaylar, kompakt SUV'a daha kararlı bir görünüm veriyor. 2013 KIA Provo konsept otomobilden esinlenilerek, otomobilin alt kısmına daha fazla görsel ağırlık ve daha çok denge hissi verildi. Bunun için dönüş sinyalleri ve geri vites lambaları ayrılıp yerleri değiştirilirken, ince stop-sinyal lambaları arka tarafın genişliğini belirten bir şeritle birleştirildi.

 Yeni Sportage fuarda tanıtılıyor

Yeni Sportage, markanın tasarımcıları arasındaki uluslararası işbirliğini de yansıtıyor. Yeni tasarım, Namyang, Kore ve Irvine, Kaliforniya tasarım merkezlerinden gelen girdilerle birlikte KIA'nın Almanya'daki stüdyolarında yapıldı.


Yeni Sportage, dünya otomobil pazarının gündemine damgasını vurmaya hazırlanıyor.

2 yorum:

  1. Aynı kasa ancak bayağı bir makyaj görmüş.

    YanıtlaSil
  2. Far değişikliği aracı ön görünüm olarak çok değiştirimiş...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..