Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yerli Makam Otomobili

-Türkiye Cumhuriyet'inin 92'nci , yerli otomobil Devrim'in 54'üncü yılının kutlandığı bugün, yerli otomobil projesi SapmazCars, 3GEN Sedan modelinin makam otomobil versiyonunu ortaya çıkardı..Elektrikli ve hibrit versiyonları bulunan araç özgün tasarımıyla da dikkat çekiyor...Yerli otomobil için dışarıdan yardım almak yerine ülkemizdeki yapılanlara biraz daha ilgi göstermek daha doğru olacaktır..




 yerli makam otomobili



Önce spor modeliyle çalışmalara başlayan SapmazCars'ın  sedan modeli modern, teknolojik ve çevreci bir otomobil olarak ortaya çıktı..

Yerli otomobilin sosyal paylaşım sitesindeki fotoğraflarının yanında kısa bir açıklama yer alıyor;

2011 yılında başlayan ve yaklaşık 1 sene süren spor araç tasarım ve Mokap imalatının ardından yoğun talep üzerine sedan versiyonunun tasarımı yapılmıştır. Ardından yapılan sedan tasarımını makam aracına uyarlayarak sizlerin beğenisine sunuyoruz.


https://www.facebook.com/SapmazCars





SAPMAZ Cars tasarım ekibi tarafından tescillenen araç tasarım çalışmaları bu günlerde çok konuşulan yerli araç projelerine destek olmak amacı ile yayınlanma kararı alınmıştır.





Tübitak tarafından organize edilen Bilim, Sanayi ve Teknoloji bakanımız Sayın Fikri Işık tarafından tanıtılan yerli araç lansmanının ardından en çok eleştirilen aracın tasarımı olmuştur.
 Bu eleştirilerin bir çoğu tasarımın yerli ve modern olmaması idi. 





Bizlerde Sapmaz Cars olarak ülkemizde yapılan her türlü yerli elektrikli ve hibrit çalışmalara bir çok teknik konuda yardımcı olmak ve güç birliği oluşturmak amacı ile bir takım çalışmalar yapmış ve daha fazlasını da yapmak için proje ortaklığına hazırız.




 yerli makam otomobili



Şuan Elektrikli ve Hibrit olmak üzere “L7” sınıfı iki kişilik mini şehir aracı üzerine çalışmalar yapmaktayız.






Bu çalışmalar içerisinde ise en büyük hayalimiz, dünyaya yön veren gelişmiş ülkelerde de olduğu gibi başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Başbakanımız ve Genel Kurmay başkanımızın makam araçlarının tasarım ve üretimini üstlenmek isteriz.
Serdar SAPMAZ

www.facebook.com/SapmazCars
www.sapmazcars.com dan bizi takip  edebilirsiniz.

4 yorum:

  1. İlk resme bakınca citroen'den araklamışlar herhalde önünde citroen logosu var demiştim ama önden bakınca citroen logosu olmadığını anladım :) Araç önden güzel ancak arkası pek hoşuma gitmedi benim. Tabi ki zevkler ve renkler tartışılmaz ancak arka tasarım biraz daha sade olabilir sonuçta makam aracı olacakmış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet arkasını bende beğenmedim spor olanın daha güzeldi sanki boyle biraz mercedesin suan adını hatırlamadığım bi modeline benzemiş aractır sonucta benzer ama spor olan modelin arka kısmı gercekten daha iyiydi

      Sil
  2. Araç bu haliylede bana göre güzel ama zaman içinde değişiklikler yapılabilir.Aracın arkasının ise resmin karanlık olmasından iyi görünmdeğini düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  3. Fikirleriniz güzel, lakin araç bu şekilde harika çizilmiş. Bende bu şekilde araçlar tasarlıyorum. şu an bu aracı gördüm tasarlama iştahım kabardı. araç gayet güzel çizilmiş. çizgiler buna tam uyumlu. Makam aracı olarak göremiyorum.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..