Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Ünlü Oyuncu Ümit Erdim V1 Challenge'da ilk yarışını kazandı.

Ekranların sevilen ismi, oyuncu Ümit Erdim, uzun yıllardır; pistlerde, rallilerde rakiplerine meydan okuyor.Bugün İzmir Ülkü Park Yarış Pisti'nde gerçekleştirilen
 V1 Challenge 2. Ayak yarışları heyecana, büyük ve zorlu bir rekabete sahne oldu.





Türkiye’nin en heyecanlı yarışlarına sahne olan ve rekabetçi formatı ile dikkat çeken
 V1 Challenge’da sezonun ikinci randevusu İzmir’de yapıldı. 14 pilotun start aldığı günün ilk yarışında TOSFED desteğiyle yarışan Genç Pilot Ali Türkkan birinci olurken geçen yılın şampiyonu Burak Çukurova 2. , Çağlayan Çelik ise 3. sırada finiş gördü.

ÜMİT ERDİM'DEN İLK BİRİNCİLİK







V1 Challenge'ın rekabetçi formatı gereği ilk 12 pilotun ters sıralandığı ikinci yarışta heyecanlı dakikalar yaşandı. Yarışa 5. sıradan başlayan Manifold Garage Pilotu Ümit Erdim, çok iyi start alarak yarışın ilk virajında birinciliği elde etti. 12 turluk yarışı baştan sona lider götüren Erdim, V1 Challenge'daki dördüncü sezonunda kariyerinin ilk birinciliğini elde etti. 


Şampiyonlar Şampiyonası ve Türkiye 2017 Yarış Takvimi


Birinci ayakta yaşadığı şanssızlıklarla gündem olan ünlü oyuncu, bu yarışta şeytanın bacağını kırdı ve 5 bin liralık birincilik ödülünün de sahibi oldu. Sıralamanın her tur değiştiği ve yoğun rekabetin yaşandığı yarışı Ali Türkkan 2., Burak Çukurova 3. Olarak tamamladı.





SONRAKİ YARIŞ KÖRFEZ'DE
V1 Challenge heyecanı, İzmit Körfez Yarış Pisti'nde 15 Ekim Pazar günü organize edilecek 3. Ayak ile devam edecek.


Yerli otomobil Volkicar; 11 000 Euro


 İzmir Ülküpark Yarış Pisti'ndeki bu muhteşem yarışı kaçıran motorsporları tutkunları, 29 Ağustos Salı günü saat 17.15'te bu heyecana TRT Spor Kanalı'nda ortak olabilirler.


V1 Challenge başladı; Ali Türkkan kazandı ama Ümit Erdim konuşuldu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..