Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

DS Otomobillerini, 2018'de Peugeot Otomotiv Satacak

Opel ve Vauxhall otomobillerinin yeni sahibi Peugeot - Citroen'in lüks markası DS, 
Mart 2018 itibaren Türkiye'de Peugeot Otomotiv tarafından(da) temsil edilecek, satılacak!
Halen Citroen ve DS markalarının satışını yapan Bayraktar Grubu'ndan  bu konuyla ilgili bir açıklama veya haber şu ana kadar gelmedi.Bu arada DS, bu yılın ilk dokuz ayında 89 otomobil satmış durumda.





DS 3, DS 4 ve DS 5, markanın güncel fiyat  listesinde yer alırken
 http://www.driveds.com.tr adresli internet sitesinde DS 3, DS 4, DS 5, DS 4 Crossback ve DS  7 Crossback modellerinin tanıtımı yapılıyor.


SEDAN SEVMEYEN AVRUPA'DAN;YENi BiR SEDAN


Konuyla ilgili açıklama aşağıda yer alıyor.



PSA Grubu, 5 Mart 2018 tarihi itibariyle DS Automobiles premium markasının ithalat ve dağıtım hizmetlerinin sorumluluğunu Türkiye’de faaliyet gösteren Peugeot Otomotiv Pazarlama A.Ş.ye de veriyor. İstanbul’da bulunan ve 1995 yılından bu yana Peugeot markasının tek distribütörü Peugeot Otomotiv Pazarlama A.Ş.’dir.




PSA Grubu hakkında PSA Grubu, benzersiz otomotiv deneyimleri tasarlar ve herkesin beklentilerini karşılamak adına yenilikçi mobilite çözümleri sunar. Peugeot, Citroën, DS, Opel ve Vauxhall olmak üzere beş otomotiv markası ve Free2Move markası altında çeşitli bağlı hizmetler ve mobil hizmetler sunan PSA Grubu, lider bir otomotiv üreticisi ve müşteriler tarafından tercih edilen bir mobil hizmet sağlayıcısı olmayı hedeflemektedir. PSA Grubu, otonom otomobilin ve bağlı hizmetler araçların öncülerinden biridir. Faaliyetleri ayrıca Banque PSA Finance ile otomobil finansmanı ve Faurecia ile otomotiv ekipmanları için de geçerlidir. PSA Grubu hakkında daha fazla bilgi için lütfen groupe-psa.com’u ziyaret ediniz.

Otomobil markaları el değiştiriyor, Çin yükselişte



2 yorum:

  1. Toyota’nın Lexus’u, Nissan’ın İnfiniti’si, Honda’nın Acura’sı neyse Citroen’in de DS’i odur. Arkası İnfiniti FX, genel olarak hatlar Toyota Harrier/Lexus NX/RX, Hyundai Veracruz(ix55) karması bir araç olmuş. Madem farklı bir marka yapıyorsun o zaman özgün bir araç olmalı böyle karma bir araç olmamalı

    YanıtlaSil
  2. Efsane model Citroen DS den adını alan marka hiç olmazsa Citrone DS'nin modern bir versiyonunu sedan olarak imal etmeli.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..